Can damarına müdahale

İki yıl önce Kurban Bayramı öncesinde yaşanan sel felaketi dolayısıyla, su terfi merkezini besleyen trafonun sular altında kalması nedeniyle arife günü ve Kurban Bayramının ilk gününü susuz geçiren, ge

Çerkezköy 2.09.2014 19:54:00 0
Can damarına müdahale

BELEDİYE ALARMDA

Geçtiğimiz 2 yıl boyunca zaman zaman arızanın meydana geldiği noktada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sular İdaresi Başkanlığı tarafından isale hattındaki su borularının değiştirilecek olması dolayısıyla Çerkezköy’de su kesintisi yapılırken, Çerkezköy Belediyesi dün gün boyu “Çarşamba günü saat 06.00’dan itibaren sular kesik olacak” anonsu yaparak vatandaşları tedbir almaları konusunda uyardı. Vatandaşlar da kova ve testilerini doldurarak tedbir almaya çalıştı. Sabah saat 06.00 sıralarında çalışma dolayısıyla ilçe genelinde sular kesilirken, belediye bir aksilik çıkmaması için tüm birimleri alarma geçirdi.

Spot 2

VATANDAŞ ENDİŞELİ

Ana isale hattında yapılacak çalışmaların 30 saat süreceği açıklanırken, kesintinin daha uzun sürmesinden endişe eden vatandaşlar, “İnsan yaşamı için su çok önemli. Çalışmaların 30 saat süreceği şeklinde duyurular yapıldı. Umarız su kesintisi belirtilen süreden daha uzun uzun sürmez. Daha önce de Çerkezköy’de arızalar nedeniyle daha önce de defalarca susuz kaldık. Umarız bu son çalışmanın ardından Çerkezköy’de bir daha su sorunu yaşanmaz” dedi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yarın saat 12.00 sıralarında suların yeniden verilmeye başlanması bekleniyor.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10