MHP dernek ziyaretlerine başladı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri önceki göreve gelen MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, yönetim ile birlikte kurum ziyaretlerinin ardından dernek ziyaretlerine de başladı.

Kapaklı 5.09.2014 14:32:00 0
MHP dernek ziyaretlerine başladı

ÜYE SAYISI 140’A ULAŞTI

Yusuf Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, önceki akşam da Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’ni ziyaret etti. Çetin ve beraberindekiler Şube Başkanı Hayati Çakan ve üyeler tarafından karşılandı. Şube olarak üyeleri bir araya toplamaya çalıştıklarını dile getiren Hayati Çakan, 5 ay önce yönetimi devraldıklarında 30 olan üye sayısının 140’a ulaştığını söyledi.

BİZİ YALNIZ BIRAKIYORLAR

“Özürlülerin derdinden özürlü anlar” diyen Çakan, ellerinden geldiğince üyelere destek olmaya çalıştıklarını dile getirdi. Çakan, Kapaklı’da bulunun siyasetçilerin ve kurumların kendilerini yalnız bıraktığını kaydeden Çakan “Geçtiğimiz haftalarda Ülkü ocakları ziyaretimize gelmişti. Seçimlerde ise bazı partililer geldi ama o gün bugündür kimse kapımızı çalmadı” dedi.

SAKAT KALMA OLASILIĞI YÜKSEK

Dernek Başkanı Hayati Çakan, Kapaklı’da bulunan fabrikalarda insanların sakat kalma olasılığının fazla olduğuna dikkat çekerek “Her gün fabrikalarda sakatlık geçiren vatandaşlarımız derneğimize katılıyorlar. Kimse sakat kalmayı istemez. Bizlere bu zamana kadar sorunlarınız var mı diyen kimse çıkmamıştır” dedi.

YENİ BİR İVME KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin de 2 ay önce atama ile göreve geldiklerini anımsattı. Parti olarak Kapaklı’ya yeni bir ivme kazandırmak istediklerini kaydeden Çetin, “Göreve geldikten itibaren kurumlarımıza gerekli tanışma ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Daha sonra ise derneklerimizi ziyaret edip sorunlarını bire bir dinlemek istedik” dedi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Çetin, sağlıklı her insanın da bir engelli adayı olduğuna dikkat çekerek “Kimin yarın ne olacağı belli değildir. Siyasi parti gözetmeksizin her partinin Kapaklı Sakatlar Derneğine ziyaret gerçekleştirmesi ve engelli vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemesi gerekiyor. Bizler Kapaklı’da muhalefet partisiyiz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın derdini dinleyip sorunların çözümüne yönelik politikalar üretmek istiyoruz” dedi. Çetin, engellilere ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10