Beşiktaş TIR'ı Çerkezköy'de ilgi gördü

Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği tarafından Çerkezköy'e getirilen Beşiktaş TIR'ı üç gün boyunca Gazi Osmanpaşa Mahallesi Uğur Dershanesi yanında Beşiktaş taraftarlarına Beşi

5.09.2014 17:18:00 0
Beşiktaş TIR

BEŞİKTAŞ TIR’INDA TARAFTARLARA HİTAP EDEN TÜM ÜRÜNLERİN SATIŞI YAPILDI

Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nihat Macit, Beşiktaş TIR’ında Beşiktaş’ın çeşitli formalarının yanında kol saatleri,tişört,çorap,ayakkabı,atkı,bayrak,mont,kazak,gibi çok sayıda bol çeşit Beşiktaş ürünü taraftarların beğenisine sunulduğunu ve taraftarların ürünlere ilgi göstermesinden de son derece memnun olduklarını belirtti.Başkan Nihat Macit Beşiktaş TIR’ının Salı,Çarşamba ve Perşembe günü Çerkezköy’de satış yaptığını ve Perşembe günü saat yirmi iki de Çerkezköy’den ayrıldığını ifade etti.

TARAFTARLARIMIZIN İLGİSİNDEN MUTLU OLDUK

Nihat Macit Beşiktaş taraftarlarının Beşiktaş TIR’ın üç gün boyunca Çerkezköy’de ürün satışı yapmasından ve taraftarlarında ürünlere rağbet ederek ilgi göstermesinden son derece mutlu olduklarını ifade etti. Macit, “Sevdalısı olduğumuz takımımız Beşiktaş’ın ürünlerine sahip olan taraftarlarımız ayaklarına kadar gelen nimetten ziyadesiyle yararlandılar. Taraftarlarımızın sevdalısı oldukları takımlarının ürünlerine sahip olmalarından da son derece memnun olduklarını belirtmeleri bizleri çok sevindirdi. Bundan böyle sık aralıklarla Beşiktaş TIR’ı Çerkezköy’e gelerek ürün satışı gerçekleştirecek. Amacımız tüm taraftarlarımızın ürün alarak takımlarına hem sahip çıkmaları hem de maddi destek olmalarıdır.”dedi.

Habe/ Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10