Belediye Meclisi toplandı

Ergene Belediyesi 2014 Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Başkanlığında yapıldı.

Ergene 7.09.2014 11:39:00 0
Belediye Meclisi toplandı

ARAÇ ALINACAK

Marmaracık Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü. Ergene-2 OSB Müdürlüğüne’ 08.05.2012’ tarih ve 25 sayılı Meclis Kararı ile bedelsiz olarak tahsis edilen, Ulaş Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:48’deki Zemin Kattaki Bina durumu resmileştirilmek adına tahsisin kaldırılması oy birliğiyle kabul edildi. 2’inci gündem maddesi olarak Belediye hizmetleri için gerekli olan araçların Devlet Malzeme Ofisinin satın alınması konusu görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Ergene Belediyesi Meclisi’nin 06.08.2014 tarihinde 122 sayılı meclis kararıyla komisyona gönderilen, 6360 sayılı Büyükşehir kurulması yasası ile tüzel kişiliği sona eren Marmaracık Beldesinin ismi aynı yazıyla değiştirilmiş ve Hürriyet Mahallesi adını almıştır. Mahalle ismi tekrar Marmaracık olması konusunda talepte bulunan vatandaşların talepleri doğrultusunda Hürriyet Mahallesi ismi tekrar Marmaracık Mahallesi olarak değiştirilmesi meclis gündeminde oy birliğiyle kabul edildi.

TARİHİ BİR GÜN

Meydan Bulvar Yol Cadde Sokak Cadde ve Mahalle Komisyonu’nun eski adıyla Marmaracık olan Hürriyet Mahallesi isminin değişikliğine ilişkin sunulan raporun ardından Yüksel, “Marmaracık ismini tekrar vatandaşlarımıza kazandırdığımız için mutluyuz. Bizim açımızdan yine tarihi bir gün yaşanmakta. Komisyon üyelerini bu konuyla ilgili yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10