Karaca İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Tekirdağ'da AK Parti İlçe Kongreleri 1-30 Ekim tarihlerinde İl Başkanlığı tarafından belirlenecek tarihlerde yapılacak.

Çerkezköy 7.09.2014 16:26:00 0
Karaca İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Çerkezköy Haber -  AK Parti Genel Merkezi, Tekirdağ’da ilçe kongrelerinin 1-30 Ekim tarihleri arasında Tekirdağ İl Başkanlığı’nın belirleyeceği bir tarihte yapılacağını açıklarken, 2004 yılında 6 ay Çerkezköy İlçe Başkanlığı, 2009-2014 tarihleri arasında da Tekirdağ İl Genel Meclis Üyeliği yapan Hasan Karaca, AK Parti’den Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. AK Parti’nin Çerkezköy’de düştüğü durumun kabul edilemez olduğunu ifade eden Hasan Karaca, AK Parti’nin yakaladığı başarıyı Çerkezköy’de de yakalayarak, kaybettikleri belediye kalesini yeniden geri alarak surlarda açılan yaraları kısa sürede onarıp halka daha iyi hizmetler üretmek için bu göreve talip olduklarını söyledi.

İLK ADAY HASAN KARACA OLDU

Kongrede oy kullanacak delegelerin seçimi ise 30 Eylül tarihine kadar tamamlanacak. İlçe Kongrelerinin ardından da İl Başkanlığı Kongresi yapılacak. Kongre tarihlerinin açıklanmasının ardından siyasi arena hareketlenirken, ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim Tekirdağ İl Genel Meclisi Eski Üyesi Hasan Karaca oldu.

KABUL EDİLEMEZ

Kongrede mevcut İlçe Başkanı Reşat Bahar’ın da aday olması beklenirken, Bahar’ın ilk rakibi AK Parti’nin Tekirdağ’daki kurucularından Hasan Karaca oldu. 2004 yılında Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini 6 ay süreyle yürüten, daha sonra 2009-2014 tarihleri arasında Tekirdağ İl Genel Meclis üyeliği görevini yürüten ve Ekim ayında yapılacak kongre öncesi ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Hasan Karaca, AK Parti’nin Çerkezköy’de düştüğü durumun kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

KAYBETTİĞİMİZ KALEYİ GERİ ALMAK İÇİN BU GÖREVE TALİBİM

Bu partinin dar gününde görev aldıklarını ve hiçbir sorumluluktan kaçmadıklarını söyleyen Karaca “Bugün Türkiye genelinde partimiz büyük başarılara imza atarken, maalesef Çerkezköy’de aynı başarıdan söz etmek mümkün değil” dedi. Karaca, Türkiye’nin iktidar partisi olan AK Parti’nin yakaladığı başarıyı Çerkezköy’de de yakalayarak, kaybettikleri belediye kalesini yeniden geri alarak surlarda açılan yaraları kısa sürede onarıp daha iyi hizmet üretmek için bu göreve talip olduğunu açıkladı.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10