Sitespor kalecilere güveniyor

2014-2015 Sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Site Spor Kulübü, sezona üç kaleci ile hazırlanıyor.

7.09.2014 16:43:00 0
Sitespor kalecilere güveniyor

KALEYE ÖNCELİK RAHMİ

Büyük hedeflerle Süper Amatör lige hazırlanan Site Spor 3 kalecisine de çok güveniyor. Geçen yıl yaşanan şampiyonlukta pay sahibi olan futbolcuların başında olan kaleci Rahmi bu yılda takımda kalırken, yeni transferler Mert Yıldırım ve Yusuf Turan ile forma için mücadele edecek. 4 sezondur Site Spor kalesini koruyan ve geçen yıl şampiyonlukta önemli rol oynayan 26 yaşındaki Rahmi Yeşil, yerini korumak için bu sezon mücadele edecek gibi görünüyor. Futbol hayatına B.Yoncalı Spor’da başlayan Rahmi, iki sezon sonunda Saray Belediye Spor’a transfer oldu. Saray Belediye Spor Formasıyla 4 sezon mücadele eden başarılı file bekçisi, gösterdiği performans sonrası  16.09.2010 tarihinden bu yana Site Spor forması giyiyor.

SİTESPOR FORMASI GİYECEK

1995 Edirne doğumlu Mert, futbol hayatına Edirne’nin Köprüce Spor kulübünde başladı.3 yıl bu kulübün formasını giydi.14 yaşında Çanakkale Dardanel Spor yetkililerinin dikkati çekmeyi başaran Mert, 15.10.2009 tarihinde Çanakkale Dardanel Spor’a transfer oldu. Bu kulüpte çeşitli yaş kategorilerinde akademi liginde mücadele etti.74 kez akademi liginde Çanakkale Dardanel Spor A.Ş nin formasını başarıyla taşıyan Mert, bu sezon Site Spor forması için ter dökecek.

 

17 YAŞINDA PROFESYONEL OLDU

9 Haziran 1995 doğumlu genç kaleci futbol hayatına Mardin Spor alt yapısında başladı. Çeşitli yaş kategorinde Mardin Spor formasıyla mücadele eden kaleci , 17 yaşında Mardin Spor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Mardin Spor formasıyla 3.ligde 12 kez sahaya çıkan genç kaleci , bu sezon Site Spor kalesini korumak için mücadele verecek.

KALEMİZ EMİN ELLERDE

Site Spor Kulübü kaleci antrenörü Zafer hoca “Takımımız bu sezon lige birbirinden yetenekli 3 kaleci ile hazırlanıyor. Çok hırslı ve hevesliler. Kıyasıya bir mücadele olacak. Forma bu sezon onlar için adeta  aslanın ağzında. Daha çok çalışan, emek veren formayı giyecektir. Beni en çok sevindiren konu ise birbirlerine karşı sergiledikleri tavırlar. Birbirlerini motive etmeleri, güzel kurtarışları takdir etmeleri başarının geleceğinin bir göstergesi bizim için. 3 kalecimize de güveniyoruz. Kalemiz emin ellere emanet” dedi. 

 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10