Çelik ve Kasap ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy'ün tanınmış iş adamlarından Recep Çelik'in oğlu Alper Çelik, Hüseyin Kasap'ın kızı Didem Kasap ile önceki gün Beylice Düğün Salonu'nda yapılan muhteÅ?

Çerkezköy 7.09.2014 16:45:00 0
Çelik ve Kasap ailelerinin mutlu günü

DÜĞÜN TÖRENİNE KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköylü iş adamları Recep Çelik’in oğlu Alper Çelik  ile Hüseyin Kasap’ın kızı Didem Kasap’ın önceki akşam Beylice Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine  Çelik ve Kasap ailelerinin akraba ve yakınlarının yanı sıra Çerkezköy’ün ileri gelen iş adamları, esnaf ve aile dostları yoğun katılım gösterdi.

ÇELİK VE KASAP AİLELERİ DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını belirten Yüksel - Recep Çelik ve Mürvet-Hüseyin Kasap çifti düğün törenine gelen tüm konuklarla yakından ilgilenerek atılımları nedeniyle teşekkür etti. Didem- Alper Çelik çifti de bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, tüm akrabalarına, dostlarına ve davetlilere teşekkür etti.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Genç Çift Didem- Alper Çelik, düğünde arkadaşları başta olmak üzere aileleri ve tüm sevenleriyle birlikte  canlı müzik eşliğinde halaylar çekti ve çeşitli oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendi. Genç çifti özellikle arkadaşları oyun pistinden gece boyunca hiç indirmedi. Gece boyunca mutlulukları gözlerinden okunan Didem-Alper Çelik çifti düğün sonunda davetlileri aileleriyle birlikte uğurlamaları da dikkat çekti.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10