Sitespor lige iyi hazırlanıyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan kırmızı şeytanlar sezonun ilk hazırlık maçında Vakıflar Güven Spor 'u 5-0 mağlup etti.

Tekirdağ 8.09.2014 17:19:00 0
Sitespor lige iyi hazırlanıyor

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Karşılaşmaya Mert-Uğur-Onur-Mertcan-Semih-Mert-Çağdaş-Fevzi-Fahrettin-Şahin-Mustafa ilk onbiri ile çıkan Sitespor maça fırtına gibi başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Sitsepor rakip takımın kendi kalesine attığı golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Sitespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen bölümlerinde Mert ile bir gol daha bulan Sitespor karşılaşmanın ilk devresini de 2-0 önde tamamladı.

BEŞ GOLLE GALİP AYRILDI

Karşılaşmanın ilk devresini iki gollü üstünlük ile tamamlayan Sitespor ikinci devre de ataklarını sıklaştırdı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Sitespor Semih’in ayağından bulduğu golle skoru 3-0 yaptı. Tek kale bir futbol ortaya koyan Sitespor rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koydu. Volkan’ın ayağından bulduğu golle farkı dörde çıkartan Sitespor Mertcan ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 5-0 galibiyet ile ayrıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Geçen sezon Tekirdağ 1.Amatör Kümeyi namağlup tamamlayan Sitespor son mağlubiyetini ise  Bölgesel Amatör Lig ekiplerin Keşanspor’dan almıştı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “Öncelikle Vakıflar Güven Spor yöneticilerine , teknik heyetine ve sporcularına teşekkür ederim. Dostça bir mücadele oldu. Karşılaşmayı kazandık. Eksiklerimizi görmemiz açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Umarım camiamıza ve tüm sporseverlere mücadele eden bir takım seyrettirebiliriz.”dedi.

“BAŞARIYA ULAŞTIRACAĞIZ”

Karşılaşmadan rahat bir skor ile galip ayrıldıklarını kaydeden Sitespor Teknik Direktörü Nevzat Aksaka “ Kazandığımız için mutluyum. Adı üstünde hazırlık maçı Bu karşılaşmada tüm sporcularımıza şans verdik. Lig uzun soluklu bir iş. Çok çalışan hak eden , formayı giyecektir. Takımımız gerçekten iyi yoldadır. Daha iyisi için hep beraber çalışıp ,Sitespor’u başarıya ulaştıracağız” dedi.

Haber/ Faik Onur KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10