ÇTSO üyeleri, dev fuarları ziyaret edecek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri için fuarlara gezi düzenleyecek. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri tarafından İstanbul Kongre Merkezi, CNR Expo ve Tüyap/ Büyükçekmece'de d?

Çerkezköy 8.09.2014 17:32:00 0
ÇTSO üyeleri, dev fuarları ziyaret edecek

250 FİRMA KATILACAK

ÇTSO 6. Meslek Komitesi tarafından ziyaret edilmesi planlanan konut, işyeri, satın alma, kiralama ve finansman fuarının Emlak 2014, İstanbul CNR Expo Yeşilköy’de 11-14 Eylül  tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirten yetkililer “Bu yıl iki kat büyüyen fuarda, Türkiye’nin yıldız 200 projesi görücüye çıkarılacak. Ortadoğu, AB, Körfez ve Türki Cumhuriyetleri ülkelerinden çok sayıda alım gruplarının ziyaret edeceği Emlak 2014 fuarına yerli ve yabancı 250 firma katılacak. Büyük yatırımcıların, nihai tüketicilerin ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği CNR Emlak fuarını, 6 bini yurt dışından olmak üzere 35 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor” dedi.

İSTANBUL’DA DÜZENLENECEK

2 yılda bir düzenlenen ve global metalürji sektörünün bu yıl dünyadaki en büyük 2 fuarından biri konumundaki ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST Fuarlarının da11-13 Eylül tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece Tuyap Fuar & Kongre Merkezi’nde düzenleneceğini söyleyen yetkililer “ÇTSO 8. Meslek Komitesince ziyareti planlanan fuar, sektördeki gelişmeler ve son teknolojilerden haberdar olmak ve metalürji sektöründeki farklı deneyimlerini paylaşmak isteyenler için iyi bir fırsat olacak” dedi.

AMBALAJ FUARI’NI DA ZİYARET EDECEKLER

ÇTSO 8. Meslek Komitesi tarafından Avrasya Ambalaj Fuarı’nın da ziyaret edileceğini belirten yetkililer “18-21 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 20.’si düzenlenecek olan fuar, her geçen yıl gelişen katılımcı ve ziyaretçisiyle ambalaj sektörünün bir araya geldiği en kapsamlı platform olma özelliğini taşıyor” dedi.

2 FUARI ZİYARET EDECEK

5.Meslek Komitesi’nin de 2 fuarı ziyaret edeceğini söyleyen yetkililer “ICE, petrol devlerine ev sahipliği yapacak. Amerikan Petrol Jeologları Derneği (AAPG-AmericanAssociation of PetroleumGeologists) tarafından her yıl düzenlenen uluslararası “ICE-International Conference andExhibition” konferansı, 14-17 Eylül  tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak. Fuarda 60 farklı oturumda toplam 300 tebliğ verilecek. Ayrıca 10 adet özel oturumda 67 uzman görüşü sunulacak” dedi.

LİDER PLATFORM ÖZELLİĞİ TAŞIYOR

ÇTSO 1. Meslek Komitesi’nin de İstanbul Gıda-Tek 9. Gıda ve İçecek Teknolojileri, Gıda Güvenliği, Katkı ve Yardımcı Maddeler, Soğutma, Havalandırma, Depolama Sistemleri ve Lojistik Fuarının ziyaret edeceğini söyleyen yetkililer “18-21 Eylül tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuar Türkiye ve Avrasya ülkelerinde hızla gelişen gıda ve içecek sektörlerine yönelik firmaların buluştuğu lider platform olma özelliği taşıyor” dedi.

12.’Sİ DÜZENLENECEK

18-21 Eylül tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo'da Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın bu yıl 12.sinin düzenleneceğini dile getiren yetkililer “300'ün üzerinde yerli ve yabancı markanın katılacağı fuarda ziyaretçi sayısının 30 binin üzerine çıkması bekleniyor. Yurtdışından önemli misafirleri ağırlayacak fuar, kendi markasını büyütüp zincir haline getirmek isteyen katılımcılar için kılavuz niteliğinde olacak” dedi.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10