Albayrak, mahalleliyi bilgilendirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Altınova Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ülker ve mahalle sakinleri ile toplantı yaptı.

Tekirdağ 11.09.2014 13:16:00 0
Albayrak, mahalleliyi bilgilendirdi

SORUNLAR BİRİKEREK ÇOĞALDI

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda Albayrak, Altınova Mahallesinde halen devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili mahalle sakinlerine bilgi verdi. Altınova Mahallesi’nin yıllardan beri çok ihmal edildiğini ve sorunların birikerek çoğaldığını söyleyen Albayrak “Ancak Tekirdağ’ın 352 mahallesi var ama sorunu olmayan mahallemiz yok. Her mahallemizde küçük ya da büyük sorunlar mevcut. Altınova Mahallemizde birkaç aydır devam eden altyapı çalışmaları var. Bu çalışmalar tamamlanmak üzere. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde ivedilikle yol çalışmalarına başlayacağız. Asfalt ve parke çalışmalarını tamamlayarak, Altınova mahallesi sakinlerimizin bu yaz çektiği sıkıntıları kışın çekmemesi için gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

GÜNLÜK ÇÖZÜMLER PEŞİNDE DEĞİLİZ

Sadece vatandaşlardan biraz sabır istediklerini dile getiren Albayrak “Biz günlük çözümler peşinde değiliz. Yapacağımız çalışmalarla kalıcı çözümler üretmek istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ’da önemli çalışmalara imza atacağız, önemli projeleri hayata geçireceğiz. Sadece vatandaşlarımızdan biraz sabır istiyoruz. Öncelikle altyapı çalışmaları nedeniyle sıkıntı yaşanan Altınova ve 100. Yıl Mahallelerinde asfalt ve parke taş çalışmalarını kış başlamadan bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10