Hizmette ayrım yok

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Fen İşleri Müdürlüğü'nün Ağustos Ayı içinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kapaklı 12.09.2014 11:13:00 0
Hizmette ayrım yok

SU KUYUSU VE HİDROFORLARI TAMİR EDİLDİ

Fen İşleri Müdürlüğü’nün Ağustos ayı içinde Bahçeağıl ve Pınarça Mahallelerinde bulunan stabilize yol çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu bir aylık süreçte ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen Yanıkağıl Sağlık Ocağı engelli rampası yapım çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Yanıkağıl su kuyusu ve hidroforlarının tamirleri de yapıldı. Bununla birlikte Uzunhacı Mahalle Muhtarlığı binasının boya badana ve elektrik tamiri işleri de ekiplerimizce gerçekleştirildi” dedi.

ENGELLİ VATANDAŞA KONTEYNIR EV

Karlıköy Mahalle Muhtarlığı binasının boya badana ve elektrik tesisat onarım işlerinin de Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapıldığını söyleyen Başkan İrfan Mandalı, “Ağustos ayında Uzunhacı Mahallesi’nde bulunan engelli vatandaşlara İlçe Kaymakamlığı tarafından yaptırılan konteynır evinin montajı ekiplerimizce gerçekleştirildi. Ayrıca Uzunhacı Mahallesi girişinde bulunan bozuk asfalt yollar da onarıldı. Uzunhacı ve Karlıköy Mahallelerinde tarla yolları da greyder ile düzeltildi” ifadelerini kullandı.

ESKİ TUVALETLER YIKILDI

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce, Karlı Mahallesi okul bahçesinde kullanılmaz durumda olan eski tuvaletlerin yıkıldığını kaydeden Başkan Mandalı, “Ağustos ayında ilçemiz mezarlıkları Bahçeağıl, Yanıkağıl, Uzunhacı, Karlı, Pınarça ve Karaağaç’ta bulunan mezarlık alanlarında ve İlçemiz park alanlarında, döner kavşak ve refüjlerde bulunan otlar biçildi. Çalılar temizlendi ve zemin düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi” diye konuştu.

BİN 340 METRE PVC TEMİZSU HATTI DÖŞENDİ

Bir aylık süre zarfında Kazak Gölü’nün fıskiye ve aydınlatma direklerinin bakımının da yapıldığını belirten Mandalı, “İlçemiz Vatan Caddesi’nde bulunan mevcut kaldırımların ve Atatürk Mahallesi’nde bulunan Veli Çeken Parkı Şelaleli Havuz’un yenilenmesi işleri ekiplerimizce gerçekleştirildi. Bunun yanında ilçemiz muhtelif cadde ve sokaklarına toplamda bin 340 metre pvc temizsu hattı döşendi. Kanalizasyon hattı yapımında kullanılmak üzere dekor parke taşı, prizma taşı ve bahçe bordürü satın alındı. Atatürk Mahallesi cadde ve sokaklarına toplamda bin 67 metre kanalizasyon şebeke hattı döşendi” dedi.

YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Vatan Caddesi, Pınarça ve K3 su kuyularının arızalarının da Ağustos ayında giderildiğini belirten Başkan İrfan Mandalı, “59 TE 702 plakalı 2011 model Ford Connect marka kamyonetin tamiri yaptırıldı. Bomag silindirin 250 saatlik bakımı ve arızasının tamiri yapıldı. İlçemiz eski belediye binası arkasında meydanda yapılacak olan sünnet şöleninin aydınlatası, kablo patlak tamiri ve Uzunhacı ile Karlı Mahalleleri muhtarlık binaları elektrik arızalarında kullanılmak üzere elektrik malzemesi alındı ve yerine montaj edildi. Çukurova kepçenin bakım ve onarımı yaptırıldı. Stabilize yol malzemesi alımı ihalesinin sözleşmesi yapıldı, malzeme alımına başlandı. Asfalt yol yapım çalışmaları kapsamında Yıldız, Aynur, İstiklal, Fatih ve Nasrettin Hoca Caddeleri ile bu caddelere bağlı sokaklarda yol yapımı gerçekleştirildi” dedi. İlçe merkezinde gerçekleştirilen tüm çalışmaların Karaağaç ve diğer 5 mahallede de yapıldığını kaydeden Başkan Mandalı, hizmette ayrım yapmadıklarının altını çizdi.

Haber/ Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10