Çorlu TSO'dan nezaket ziyaretleri

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürsoy'a, Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy'a ve Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Özçelik'e nezaket ziy

Çorlu 12.09.2014 11:54:00 0
Çorlu TSO

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Metin Akgün,  Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu,  Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy ve Fatih Keskin  Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy'ya nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

"TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZLE ONUR DUYUYORUZ"

Kurumlar arası iletişimin önemine dikkat çeken Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentin asayişini sağlayan Jandarmamızın başarılı çalışmalar yürütmesinden dolayı güven duygusu içerisinde yaşamaktayız. Odamız olarak halkın huzurunu ve güvenini sağlayan Türk Silahlı Kuvvetlerimizle onur duyuyoruz"  dedi.

"ÇORLU; SANAYİSİ İLE ÜLKE EKONOMİSİNDE ÖNEMLİ BİR ROL OYNAMAKTADIR"

Çorlu TSO Heyetinin nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy "Çorlu sanayisi ile ülke ekonomisinde önemli bir rol oynamaktadır. Asayiş ve güven anlamında da örnek gösterilebilecek yerlerden biridir. Bölgemizin kalkınması için tüm kurum ve sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket ederek örnek çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

"VERGİ SİSTEMİ VATANDAŞLARIN REFAHI AÇISINDAN ÖNEMLİDİR"

İlçe Jandarma Komutanlığından ayrılan heyet daha sonra  Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy'ya nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler. Karşılıklı fikir alış verişi şeklinde başlayan ziyaret sırasında Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Vergi sistemi, bir ülkenin ileriye gitmesi ve vatandaşların refahı açısından son derece önemlidir. Devletin gelir sağlama işlevinin yanında ekonomik ve sosyal amaçların elde edilmesinde verginin büyük yeri vardır. Vatandaşlarımız vergilerini düzenli bir şekilde öderlerse ülke ekonomisine katkıda bulunmuş olacaklardır. Zamanında vergi ödeme ve düzenli olarak vergi verme alışkanlığı gelecek nesillere de aktarılmalıdır" ifadelerini kullandı.

"AMACIMIZ ÇORLU'YU HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEKTİR"

Bölgenin en büyük ilçesi olan Çorlu'da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy; Devletin ihtiyaç duyduğu gelir kaynaklarının sağlanmasında önemli kalemlerden biri toplanan vergilerdir. Genç bir nüfusa sahip ülkemiz, her geçen gün dünya sıralamasındaki yerini yukarıya doğru çıkartıyor.  Bunda da vergisini düzgün bir şekilde ödeyen esnafımızın, tüccarımızın, sanayicimizin  katkısı büyüktür. Amacımız hizmet çıtasını daha da yukarı çıkartarak, Çorlu'yu hak ettiği  yere getirmektir "dedi.

SON ZİYARET ADALET KOMİSYONUNA

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Metin Akgün,  Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu,  Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy ve Fatih Keskin son olarak ise Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Özçelik'e nezaket ziyaretinde bulundu.

"ÇABAMIZ BÖLGEMİZİN DAHA İYİ NOKTALARA GELMESİDİR"

Yeni adli yılın  ve yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Çorlu TSO olar?k tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle iyi bir uyum içindeyiz.  Yürüttüğümüz tüm çalışmalar ve çabamız bölgemizin daha iyi noktalara gelmesi içindir" dedi.

"YENİ HİZMET BİNASININ BÖLGEMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Özçelik; Öncelikle  ziyaretinden dolayı  Çorlu TSO'ya teşekkür ederim. Bölgede  sanayinin var oluşu ülke  ekonomisine faydalar sağlamıştır. Çorlu TSO'nun çalışmalarını yakından takip ediyorum. Yeni hizmet binasının bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10