Çorlu TSO İle Tekirdağ İşkur Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile T.C Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) arasında düzenlenen "Uygulamal?

Çorlu 14.09.2014 13:10:00 0
Çorlu TSO İle Tekirdağ İşkur Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

" EĞİTİMİN GİRİŞİMCİ ADAYLARINA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ün makamında gerçekleşen imza protokolüne Çorlu İŞKUR Şube Müdürü Ahmet Durmuş, Tekirdağ İŞKUR  Şube Müdürü Adem Pusaoğlu ve Tekirdağ İŞKUR Memuru Esra Yıldız katılımda bulundular. Düzenlenen imza protokolünde açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis SÜLÜN; "Tekirdağ İŞKUR  İl Müdürlüğü ve Odamız işbirliğiyle 17 - 27 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin tüm girişimci adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çorlu TSO olarak; bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Girişimcilik eğitimiyle başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve istihdamın artırılması amaçlanmaktadır" ifadelerini kullandı.

"VASIFLI VE NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ TALEBİNİ ARTIRMAK İSTİYORUZ"        

Bu tür eğitimlerin işsizlikle mücadele konusunda önem arz ettiğini söyleyen Çorlu İŞKUR Şube Müdürü Ahmet Durmuş" 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nde ki amacımız kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yeni bir kapı açarak, bölgemizdeki işsizliği azaltmaktır. Verilecek eğitimler ile vasıflı ve nitelikli iş gücü talebini karşılamayı hedefliyoruz. Bugün imzaladığımız bu protokolün ilçemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

  "GİRİŞİMCİ ADAYLARINA KATILIM BELGESİ VERİLECEKTİR"

Bölgedeki girişimci adaylarını desteklemeye devam edeceklerini belirten Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü Adem Pusaoğlu; "Çorlu TSO ve Tekirdağ İŞKUR arasında düzenlenen eğitim sonunda girişimci adaylarına 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi' verilecektir. Katkılarından dolayı Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e teşekkürlerimi sunuyorum" açıklamasında bulundu. 

Haber Merkezi 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10