Sitespor'un gençleri üç golle kazandı

Tekirdağ U17 ligi C grubu 1.hafta müsabakasında Kapaklı Kartalspor U-17 Futbol Takımını 3-0 yendi.

14.09.2014 13:30:00 0
Sitespor

SİTESPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmaya Güray-Semih-Furkan Köse-Burak Erişmiş-Muhammet-Sadullah-Furkan Koçak-Ozan-Batuhan-Göksel-Can ilk onbiri ile çıkan kırmızı şeytanlar ,müsabakaya hızlı başladı. Karşılaşmanın başlamasıyla oyunda üstünlük kuran Sitespor U-17 Futbol Takımı ileride Göksel ,Can ve Furkan Koçak ‘la etkili olmaya başladı. Karşılaşmanın 17.dakikasında Sitespor U-17 Futbol Takımı penaltı kazandı. Topun başına geçen Göksel topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Gelen golle birlikte rahatlayan Sitespor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Konuk ekip Kapaklı Kartalspor U-17 Futbol Takımı ise beraberlik için ataklarını sıklaştırdı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Sitespor U-17 Futbol Takımı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

ÜÇ GOLLE GALİP AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde oyuna giren Ahmet çok etkili bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Sitespor U-17 Futbol Takımı Ahmet ile bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı. Tek kale bir futbol ortaya koyan Sitespor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın son dakikalarında Ahmet ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet çıkardı. ikinci yarıda Muhammet’in yerine Enver , Göksel’in yerine Ahmet ,Batuhan’nın yerine Sami,Can’ın yerine Berkay oyuna dahil oldu.

Geçen yıl U-17 Liginde  4 galibiyet , 3 beraberlik , 15 puanla sezonu ikinci sırada tamamlayan Sitespor U-17 Futbol Takımı bu sezonda grubun iddialı takımlarından biri olduğunu ispatladı.

“BAŞARI SAĞLAYACAĞIZ”

Karşılaşma sonunda görüşlerini bildiren Site Spor Alt yapı teknik sorumlusu Soner Çelik “Her iki takımı da tebrik ediyorum. Alt yapı gruplarının hepsine dahil olduk.Site Spor kulubü bölgemizde alt yapıya çok önem veren kulüplerden biri.Bu sezon çok çalışıp , başarı sağlayacağız. “dedi.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10