Doğa pınarı Cafe Restaurant hizmete açıldı

Çerkezköy' de yeni bir damak tadı ile hizmet verecek olan Doğa Pınarı Cafe&Restaurat önceki gün saat 16.30'da Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından hizmete açıldı.Gazi Osmanpaşa Mahallesi Ço

Çerkezköy 14.09.2014 16:35:00 0
Doğa pınarı Cafe Restaurant hizmete açıldı

“GİRİŞİMÇİ KADINLARIMIZI KUTLUYORUZ”

Açılış da hazır bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptığı konuşmada Çerkezköy’de her geçen gün girişimci iş kadınlarının artmasından memnunluk duyduklarını belirterek, “ Her geçen gün hızla büyüyen ilçemizde devamlı yeni yeni işyerlerinin de açılmasıyla istihdamda da bir çok kişiye iş imkanı yaratması bizleri sevindiriyor. Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz Doğa Pınarı Restaurant’ın sahibi  girişimci iş kadınlarımızdan biri olan Emine Öztürk’ü kutluyorum. Yeni işyerinin ilçemize ve Öztürk ailesine hayırlı olmasını  temennisiyle bol kazançlar diliyorum.”dedi.

 

 

“TÜM ÜRÜNLERİMİZ EV YAPIMI VE ORGANİK”

Doğa Pınarı Cafe&Restaurant Sahibi Emine Öztürk “Toplam 80 metre karelik dükkanımızda hizmet vereceğiz. İşyerimizdeki tüm yiyecekler  tatlısından tuzlusuna kadar ev yapımı ve organiktir. Ayni zamanda çok farklı ve leziz damak tadına sahip olması da ayrı bir özellik taşımaktadır.İşyerimizin bir köşesini de otandik olarak hazırlayarak şark köşesi yaptık. Bu bölümde de keyifli yeme zekini tatmak isteyenler de bu bölümümüzde yemek yiyebilme imkanına sahiptir. İş yerimizde üç personel ile hizmet vereceğiz. Bu gün bizim bu mutlu günümüzde yanımızda olarak mutluluğumuzu bizimle baylaşan başta Belediye Başkanımız Vahap Akay  olmak üzere tüm konutlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

AÇILIŞ KURTEDLASINI AKAY VE ÖZTÜRK KESTİ

Yapılan konuşmaların ardından açılışı Belediye Başkanı Vahap Akay ile iş yeri sahibi Emine Öztürk kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdi. Açılış sonrasında davetlilere, ev yapımı olana yiyeceklerden, akıtma, börek, kurabiye,irmik tatlısı,sütlaç ve kek ile meşrubat ikramı yapıldı.

Haber/ Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10