Ayaz " Çok güzel maçlar çıkardık"

7-10 Eylül tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirilen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası' nda derece elde eden Şampiyon Spor Kulübünün Antrenörü Vural Ayaz turnuvada Çerkezköy' ü

Çerkezköy 15.09.2014 15:52:00 0
Ayaz

Konya’da düzenlenen Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil eden Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Kübra Kepenek ve Şampiyon Spor Kulübü sporcusu Samet Ayaz üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi olmuştu.

 

GÖZ DOLDURDULAR

Konya’da gerçekleştirilen turnuvanın sporcular açısından iyi geçtiğini kaydeden Şampiyon Spor Kulübü antrenörü Vural Ayaz “  7-10 Eylül tarihleri arasında Konya’da Selçuklu Belediyesi Kongre ve spor salonunda gerçekleştirilen şampiyonada minik Taekwondocular minik yürekler gelecek yıllarda ülkemizi temsil edecek çekirdek kadroda yer alabilmek için tatemiye çıktı. 76 ilden 2 bin 300'ü aşkın sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada minik yürekler göz doldurdu.Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcusu  Samet Ayaz 33 kilogram minik erkekler kategorisinde 201 sporcu arasından  3’üncü olarak müsabakaları tamamladı ve bronz madalyanın sahibi oldu “ diye konuştu.

 

“HEDEFİM MİLLİ TAKIM”

Sevincini babası ve aynı zamanda antrenörü olan Vural Ayaz ile paylaşan Samet Ayaz , 2015 yılında hedefinin Milli Takım olduğunu belirtti.Ayaz” Ayrıca bu madalyamı Tüm Çerkezköy halkını temsilen aldığım içinde çok mutluyum , benim gibi tüm arkadaşlarımı , tüm kardeşlerimi spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

 

“ AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ”

Turnuvada Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil ettiklerini kaydeden Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz “ Bizlere desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a çok teşekkür ediyorum.  Konya’dan bronz madalya ile döndük ayrıca diğer sporcularımızda çok güzel maçlar çıkardılar. Diğer şampiyonalarda daha fazla derece elde edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10