Başpınar ve Ergül ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy'ün tanınmış esnaflarından Mehmet Başpınar'ın torunu Eyüp Ergül, önceki gün Koray Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk a

Çerkezköy 15.09.2014 16:18:00 0
Başpınar ve Ergül ailelerinin mutlu günü

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Sinan-Elif Ergül çiftinin 7 yaşındaki oğulları Eyüp Ergül’ün sünnet düğünü, önceki gün 20.00-24.00 saatleri arasında Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi’nde faaliyet gösteren Koray Düğün Salonu’nda yapıldı. Küçük Ergül’ün erkekliğe ilk adımını attığı sünnet düğününde, davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. İlçenin tanınan esnaflarından Mehmet Başpınar ve eşi Sebiha Başpınar ile Salih Ergül ve eşi Feleknaz Ergül, torunlarının bu mutlu gününde davetlilerle yakından ilgilendi.

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

Sünnet düğününe, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı, PTT Müdürü Ali Arslan, Çerkezköy Vergi Dairesi Eski Muhasebe Şefi Şefik Gökkaya, MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu ile Başpınar ve Ergül ailelerinin eş dost ve akrabaları katıldı. Gece sonunda Başpınar ve Ergül aileleri, davetlileri kapıya kadar uğurlamayı ihmal etmedi.   

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10