Kaymakam Gürbüz, veda ziyaretlerini sürdürüyor

Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz veda ziyaretlerini sürdürüyor. Gürbüz, önceki gün de oda yöneticileri ve esnafla vedalaştı.

Kapaklı 17.09.2014 10:37:00 0
Kaymakam Gürbüz, veda ziyaretlerini sürdürüyor

ŞOFÖRLER ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Emniyet Müdürü Mehmet Bahri Kantoğlu ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden Gürbüz, başkan Kemal Kutlubay’dan odanın çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. İpsala’ya yapılan hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunan görüşmeden sonra Gürbüz, Kutlubay’a veda etti. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Kutlubay da, “5 yıldır İpsala’da görev yaparak çok değerli hizmetlerde bulundunuz. Hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HELALLİK İSTEDİ

İpsala merkezindeki esnafla vedalaştıktan sonra Sınırlı Sorumlu Esnaf ve Sanatkârlar ve Kredi Kefalet Kooperatifine binasına giden Gürbüz, burada başkan İlhan Dalkıran tarafından karşılandı. Bir süre Dalkıran ile sohbet eden Gürbüz, sanayi esnafı ile vedalaşarak İpsala Ticaret Borsası binasına geçti. Gürbüz, İpsala Ticaret Borsası’nda Borsa Başkanı İbrahim Girgin, Meclis Başkanı Necati Görür ve Necmi Sezer tarafından karşılandı. İpsala’da 5 yıldır görev yaptığını ve hizmet etmeye çalıştığını belirten Gürbüz “Önümüzdeki günlerde İpsala’dan ayrılacağım” diyerek helallik istedi.

 

PLAKET TAKDİM ETTİLER

İpsala Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Girgin, Meclis Başkanı Necati Görür ve yönetim kurulu üyesi  Necmi Sezer İpsala’ya sağladığı katkılar nedeniyle Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’e, plaket takdim ederek vedalaştı.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10