Çocuk gelişimi eğitimi başladı

Çerkezköy İlçe Müftülüğü ile Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde "Çocuk Gelişimi ve Oyun Odası Gelişimsel Etkinlikleri Eğitimi" kursu açıldı.

Çerkezköy 18.09.2014 14:16:00 0
Çocuk gelişimi eğitimi başladı

PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLADI

15 Eylül Pazartesi günü başlayan “Çocuk Gelişimi ve Oyun Odası Gelişimsel Etkinlikler Eğitimi” kursu hakkında açıklama yapan İlçe Müftüsü Yusuf Tuna “Çocuk Gelişimi ve Oyun Odası Gelişimsel Etkinlikler Eğitimi kursunu 48- 72 Aylık çocuklara kuran kursu eğitimi vermek amacıyla açtık. Ona göre kursiyerlerimize program veriliyor. Kursiyerlerimiz Kuran kursu öğreticisi olarak çocuklarımızın nasıl eğitilmesi konusunda eğitilecekler” dedi.

 

“2 BÖLÜMÜ AYIRDIK”

Kursun 120 saat olacağını kaydeden Tuna “Kursumuzda 32 kursiyerimizi Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri sabah 5 saat, öğleden sonra da 5 saat olmak üzere iki bölüme ayırdık. Kursiyerlerimize ana okul öğretmenleri Şengül Akman, Bahar Özkiremit, Nesli Yıldız eğitim veriyor. Kursumuz 6 hafta sonra sona erecek” diye konuştu.

 

“ 4-6 YAŞ GRUBU KURAN KURSU AÇACAĞIZ”

Çerkezköy Müftülüğü olarak bu yıl 4-6 yaş grubu çocuklara Kur’an kursu da açacaklarını ifade eden Tuna “Mimar Sinan Kuran Kursunu bu yıl ilk defa 4-6 yaş grubu çocuklarımıza açacağız. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ederken Kaymakam Metin Kubilay’ın onayının ardından Pazartesi günü itibariyle aktif hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10