Gece yarısı tombala baskını

Çerkezköy'de yasa dışı tombala oynattığı tespit edilen ve daha önce de pek çok kez yapılan operasyonlarda birçok kez suçüstü yapılan Öztrak Caddesi'ndeki mekan, Çerkezköy Belediyesi

Çerkezköy 18.09.2014 17:27:00 0
Gece yarısı tombala baskını

GECE YARISI OPERASYON DÜZENLENDİ

İlçede yasa dışı tombala oynatıldığı yönünde çok sayıda ihbar alan ve tespit edilen iş yerine Ramazan ayından itibaren birçok baskın düzenleyen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Öztrak Caddesi’nde ruhsatsız olarak faaliyet gösteren işyerini zabıta ekipleri ile birlikte geçtiğimiz hafta mühürlemişti. İşletme sahiplerinin aynı cadde üzerinde bulunan başka bir binanın alt katında kumarhane kurduğu bilgisini alan ekipler işyerine gece yarısı operasyon düzenledi.

 

NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR

 İki aydır faaliyet gösteren kumarhanenin Öztrak Caddesi’nde bir apartmanın alt katında kurulmuş özel bir mekan olarak tasarlanması görenleri hayrete düşürdü. Baskın yapılan kumarhanede tombala düzeneği ile duvara kurulan ekranlarda tombala numarasını takip edenler karşılarında polisi görünce neye uğradıklarını anlayamadan göz altına alındılar. Bayanların da bulunduğu oyun salonunda 30 kişi gözaltına alınarak Kabahatler Kanunu’na muhalefetten ceza yedi. Mekan sahipleri ise göz altına alınarak haklarında soruşturma başlatıldı. Operasyonda 1 elektronik tombala makinesi, 3 adet LCD televizyon, 1 adet kamera ve çok sayıda tombala kartı ile pula da el konuldu.

 

İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ

Tüm bunların yanında bahse konu iş yerine Çerkezköy Kaymakamlığı’nca ‘kapatma’ işlemi uygulandı. İş yeri, önceki gün Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlendi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kumarla mücadelenin vatandaşların da desteği ile kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10