Çerkezköyspor ikinci devre açıldı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor kendisi gibi Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklıspor ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk d

21.09.2014 13:07:00 0
Çerkezköyspor ikinci devre açıldı

Süper Amatör Ligde zirve hesapları yapan Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında Kapaklıspor karşısında zorlandı.

 

KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ

Cumartesi günü saat 15.00’de Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda karşılıklı ataklarla başladı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru Kapaklıspor etkili hücumlar geliştirdi. Karşılaşmanın 5.dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Yasin şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Gelen golle birlikte mağlup duruma düşen Çerkezköyspor ilerleyen bölümlere doğru toparlanmasına rağmen istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Rakibi karşısında etkili olamayan Çerkezköyspor beraberlik golünü de bulamadı. Kapaklıspor ise rakibine pozisyon vermeyerek orta alanda topa daha çok sahip olan takım oldu. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.

 

SERKAN’DAN MÜKEMMEL GOL

Karşılaşmanın ikinci devresine yaptığı oyuncu değişiklikleri ile başlayan Çerkezköyspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor beraberlik golünü Serkan Akyüz ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Serkan Akyüz mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR GALİBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmaya denge gelmesinin ardından heyecanda arttı. Çerkezköyspor bulduğu moral ile birlikte ikinci gol için Kapaklıspor kalesine yüklendi. Kapaklıspor ise az adamla yakaladığı pozisyonlarda Çerkezköyspor savunmasına zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kaldı. Çerkezköyspor 86.dakikada galibiyet golünü buldu. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta topu iyi takip eden Engin ile bir gol bularak skoru 2-1’e getirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile ayrıldı.

 

“UYUM SORUNU AŞACAĞIZ”

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Çerkezköyspor Teknik Direktörü Ergun Uncuoğullarından “ Maçın ilk devresinde takım olarak kötü bir oyun ortaya koyduk. İkinci devre ise yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile birlikte derli toplu oynamaya başladık. Bu karşılaşmaları antrenman maçı olarak görüyoruz. Takımda uyum eksikliği bulunuyor. Takım olarak hazırlıklarımız devam ediyor. Sezon başlangıcına kadar hazır hale geleceğiz. Perşembe ve Pazar günü iki hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10