Fıçıcı: Şu aşamada aday olmam söz konusu değil

Destekçileri CHP Çerkezköy İlçe Eski Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Fıçıcı için sosyal medyada "Erdoğan Fıçıcı'yı ilçe başkanı olarak görmek istiyoruz" isimli grup kura

Çerkezköy 21.09.2014 17:55:00 0
Fıçıcı: Şu aşamada aday olmam söz konusu değil

ADAY ÇIKMAZSA MEYDANI KİMSEYE BIRAKMAM

Kırgın olanların kırgınlıklarını bir tarafa bırakması gerektiğini ve partileri için canla başla el ele vererek elbirliğiyle omuz omuza CHP’yi iktidara taşımak için mücadele etmesi gerektiğini söyleyen Fıçıcı “Aday olmam söz konusu değil. Eğer aday çıkmazsa o zaman partim için her kesimi kucaklayan kişi olarak aday olabilirim” dedi. Şuanda görevde olanların çalışmaları çok iyi şekilde sürdürdüğünü ifade eden Fıçıcı “Benim bu aşamada kalkıp aday olmam kesinlikle söz konusu değil. Eğer zamanı gelir seçim süresi konursa önümüze zaten benim destek vereceğim bir adayım var.  Şayet ki o adayım aday olmaz  ise ben gereğini yapıp bu meydanı kimseye boş bırakmam. Ben Erdoğan Fıçıcı olarak hiç bir grubun veya kişinin adayı kesinlikle değilim ve olmam. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'ne inanan, CHP'nin ilkeleriyle hareket etmeye çalışan halkımızın ve bütün partililerimizin adayı veya temsilcisi olabilirim” dedi.

 

DIŞLAMA VE AYRIŞTIRMA OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM

Kimseyi ötekileştirmedikleri ve dışlamadıklarını söyleyen Fıçıcı “Cumhuriyet Halk Partisi’ni el ele vererek birliktelik içinde birlikte yükseltelim ve bu düşünce içinde olan arkadaşlar istiyoruz. Eğer görev alacaksam da bu şartlarda görev almak isterim” dedi. CHP Çerkezköy İlçe teşkilatındaki birlikte çalıştığı yönetimde parti vicdanı olduğuna inandığını söyleyen Fıçıcı “Ben birlikte görev yaptığım arkadaşların ne şartlarda orada özveriyle çalıştıklarını en iyi bilenlerden biriyim.  Ben kesinlikle partide bir insanı hiç bir şekilde ötekileştirme dışlama ve ayrıştırma olduğunu düşünmüyorum” dedi.

 

İYİ İŞLENEBİLİRSE DAHA İYİ NOKTALARA GELİRİZ

Daha sağlam ve elverişli bir yapı istediğini söyleyen Fıçıcı “Herkesi kucaklayıp hep birlikte büyüyüp CHP’yi iktidara taşımak için el ele, kol kola, birliktelik içinde omuz omuza elbirliğiyle çalışmalıyız. Bizim temel amacımız budur.  Ben inanmış ve idealist bir insanım. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe teşkilatını, gençlik kollarını ve kadın kollarını ayağa kaldırmayı hedefleyen bir yapının orada iş başında olmasını istiyorum.  CHP'nin Çerkezköy’de bir tabanı var ve bu taban her geçen gün güçlenerek büyüyor. Bu taban eğer iyi işlenebilirse biz çok daha iyi noktalara geliriz” dedi.

 

KENDİ ARALARINDA KAVGALARA GİRMELERİNİ İSTEMİYORUM

Bugüne kadar partide yetki almış kişilerin kendi içinde iç kavgalara girmesini istemediğini söyleyen Fıçıcı “Kendi içinde bu kavga ve çatırtıyı bitirmeyen CHP, halka güven veremez. Bu nedenle artık küskünlüklerin de ortadan kalmasını istiyorum. Biz el birliği içinde kenetlendiğimizde hep daha güçlü olacağız ve iktidara da çok daha emin adımlarla geleceğiz” dedi.

CHP’nin Atatürk’ün emaneti olduğunu ifade eden Fıçıcı “Bu emanete hiçbir partili şahıslara kırılarak küskünlük yaratma gibi bir lüksü yok. Mademki iktidar olacağız önce CHP’nin menfaatleri bizim için ön palanda gelmelidir. İşte bu nedenle biz önce içimizdeki boş tartışmaları bir an önce bitirmemiz gerekiyor” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10