Panter, emniyeti alarma geçirdi

Çerkezköy'de Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren bir kuyumcuda dün saat 18.45 sıralarında silahlı gasp yapıldığı haberi emniyet güçlerini harekete geçirdi.

Çerkezköy 22.09.2014 19:52:00 0
Panter, emniyeti alarma geçirdi

ŞÜPHELİLER HUZUR EVİ ÖNÜNDE SIKIŞTIRILDI

Kuyumcuda silahla gasp olayına karışan şüpheliler, plakasız araçları ile olay yerinden kaçmaya çalıştı. Emniyet güçleri bir yandan kaçmaya çalışan şüphelilerin peşine düşerken, bir yandan da ilçenin giriş ve çıkış noktalarını kontrol altına alarak şüphelilerin ilçe dışına çıkmasını engelledi. Yaklaşık 15 dakika süren kovalamacanın ardından şüpheliler Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde Huzur Evi binası önünde sıkıştırıldı.

 

DİKKATLERDEN KAÇMADI

Polis ekipleri, silahlarını doğrulttukları şüphelilere elleri hava bir şekilde araçtan inmelerini ve araca yaslanmalarını söyledi. Şüphelilerin üzerinde üst araması yapan polislerin, ekip aracına bindirilen şüphelilerden birinin belindeki silah, diğer şüphelinin de elindeki anahtarı almayı unutması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

KOVALAMACA NEFES KESTİ

Nefes kesen kovalamacanın ardından polis telsizinden geçen anons, tüm yaşananların İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen Panter tatbikatı olduğunun anlaşılmasını sağladı. Telsizden olayın anons edilmesinin ardından ilk ekip olay yerine 1 dakika 15 saniyede geldi. Nefes kesen bir kovalamacaya sahne olan Panter tatbikatı sonunda Emniyet Müdürü Murat Ogan, duyarlılıklarından dolayı tüm ekipleri tebrik etti. Soygun anının duyulmasından itibaren herşeyden habersiz kovalamacayı takip eden gazeteciler ise emniyet güçleri tarafından bu defa ters köşeye yatırıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10