Anafartalarspor, Erokspor ile berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grubu'nda Edirne'yi temsil eden Keşan Anafartalarspor Ligin ikinci maçında kendi sahasında oynadığı İstanbul Erokspor ile de golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

23.09.2014 13:27:00 0
Anafartalarspor, Erokspor ile berabere kaldı

KEŞANDA OYNANDI

Maç öncesi Anafartalarspor Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Ak tarafından protokola ve her iki takım oyuncularına ve görevliler börek ikram edildi. Saat 15.00’te Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda başlayan ve Kocaeli Bölgesi’nden Enes Kanpara,Mehmet Dağdevire, Okan Oral ve 4.Hakem Kazım Çiftçioğlu’nun yçnettiği karşılaşmaya Anafartalarspor; Serkan,Burak (Vural),Oğulcan Enes,Feyzullah,Mehmet,Berk,Mustafa,servet,Aydın,Kutsal,Hakkı (Serdar) onbiri ile başlarken konuk Erokspor ise; Serkan,Dare,Yasin,Halil,Barış,Emirhan, Uğur (Ercan),Burak,Ali Yavuz (Fatih),Voklan ve Burak Ergin onbiri ile başladı.

 

GOLÜ BULAMADI

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan,Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik, İl Genel Üyeleri,Mehmet Ali Yetim ve Adnan Vural ile belediye meclis üyelerinin izlediği karşılaşmanın 25.dakikasında Hakkı Anafartalarspor adına önemli bir pozisyondan yararlanamadı. İlk yarısı karşılıklı bir orta saha mücadelesi olarak geçen maçta iki takımda gol bulamayınca ilk yarı golsüz sona erdi.Karşılaşmanın ikinci yarısında da iki takımın mücadelesi son dakikalarda daha da hız kazandı.78.dakikada Aydın çok önemli bir gol pozisyonunun değerlendiremedi kafa vuruşu auta çıktı.87.dakikada konuk Erokspor’un geliştirdiği atakta Alİ Yavuz takımı adına önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşmanın 90+4. Dakikasında Burak Ergi, Anafartalarspor ceza sahasının sağ kanadında bomboş pozisyonda topla buluştu iyi vuramayınca top auta çıktı ve maçın hakemi Enes Kanpara bu pozisyonun ardından karşılaşmayı sona erdiren düdüğü çaldı ve karşılaşma golsüz sona erdi.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10