Malkara Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı yapıldı

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi'nde yapılan yangın tatbikatı, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan başarıyla tamamlandı.

Malkara 23.09.2014 18:01:00 0
Malkara Devlet Hastanesi

BAŞARI İLE SÖNDÜRÜLDÜ

Malkara Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen yangın tatbikatında büyük heyecan yaşandı. Planlı olarak yapılan tatbikatta hastanenin üst katlarında mahsur kalan hastalar Tekirdağ Büyükşehir’e bağlı Malkara İtfaiye ekiplerinin merdivenli yardımıyla kurtarılırken, temsili yangın da başarıyla söndürüldü.

Tatbikatta, yangın merdivenlerini kullanan personeller de kısa sürede hastanedeki tahliyeyi sağladı. Rol gereği İtfaiye ekipleri Acil Servis önünde naylon branda gererek camlardan herhangi bir atlamaya mahal vermemek için önlem aldı. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Olası bir yangına karşı hazırlıklı olmak ve bu konuda personele tecrübe kazandırmak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara İstasyon Amirliği ile Malkara İlçe Devlet Hastanesi arasındaki işbirliğiyle ortaklaşa yapılan tatbikatta, hastane personellerine teori ve pratik eğitim verildi. 

Tatbikat sonrası açıklama yapan Malkara Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serhat Göçer, "Bugün başarılı bir tatbikat gerçekleştirdik. Buradaki amaç, hastalarımız ve personelimizin bu tür durumlardan olumsuz etkilenmemesi için önlem almak. Tatbikatta emeği geçen tüm görevli birimlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. 

 

Haber Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10