Samanlık yangını korkuttu

Çerkezköy'ün Veliköy Mahallesi'nde bulunan bir samanlıkta önceki gece çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Çerkezköy 24.09.2014 11:35:00 0
Samanlık yangını korkuttu

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Yangın, önceki gece saat 23.00 sıralarında Veliköy Mahallesi Süleymaniye Caddesi üzerinde bulunan bir samanlıkta meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangına, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Faik Var adlı vatandaşa ait olan samanlıktaki yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma söz konusu olmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

 

SAMANLIĞIN DUVARI YIKILDI

Veliköy’deki samanlık yangınına Kapaklı, Çerkezköy ve Ergene’de bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 itfaiye aracı ve 2 su tankeri ile müdahale edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın mahaline getirtilen bir kepçe vasıtası ile samanlığın duvarı yıkılarak, yangının yeniden çıkmasını önlemek amacıyla soğutma çalışması gerçekleştirildi.

 

 

HABERİ ALIR ALMAZ YOLA ÇIKTI

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de yangın haberini alır almaz beraberindeki itfaiye ekipleri ile birlikte soluğu Veliköy’de aldı. Haberi alır almaz yola çıktığını söyleyen Yüksel, “Ekiplerimiz başarılı bir şekilde yangına müdahale etti ve kontrol altına aldı. Tüm Veliköy halkına geçmiş olsun” dedi. Mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmalarını endişe dolu gözlerle izledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10