Süleymanpaşa Belediye Meclisi olağanüstü toplandı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi olağanüstü gündemi görüşmek üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı salonunda toplandı.

Süleymanpaşa 25.09.2014 12:53:00 0
Süleymanpaşa Belediye Meclisi olağanüstü toplandı

SUNUM İLE BAŞLADI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katılarak sürpriz yaparken Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Meclis üyelerine başarılar diledi. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı 2015 – 2019 yıllarını kapsayan belediye stratejik plan çalışmalarının sunumu ile başladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Oybirliği ile stratejik plan kabul edilirken Başkan Eşkinat, “Stratejik planımızı hazırlayan ekibimizde aramızda. Bu konuda uzun süredir çalışma yürütüyorlar ve çalışmaları da devam edecek. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  Gündemin ikinci maddesinde Asyaport Liman A.Ş.’ye ait dilekçe değerlendirildi. Asyaport bağlantı yollarının yapılması için ilgili kurumlar ile protokol yapma yetkisi oy birliği ile Başkan Eşkinat’a verildi. Gündemin diğer maddelerinin de meclisten oy birliği ile geçtiği olağanüstü toplantı sona ererken Süleymanpaşa Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısının 1 Ekim 2014 Çarşamba günü gerçekleştirileceği açıklandı.

Haber  Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10