Kurban fiyatları el yakıyor

Kapaklı Belediyesi'nden yapılan açıklamada Kurban Pazarının, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi ve Aşıklar Sokak arasındaki alanda kurulduğu ifade edildi. Satı

Kapaklı 25.09.2014 12:57:00 0
Kurban fiyatları el yakıyor

BÜTÜN TEDBİRLERİ ALDIK

Kapaklı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından kurban satış alanında gerekli denetim ve kontrolleri periyodik aralıklarla yapılmaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi belediye olarak bütün tedbirleri aldık. Görevli birimlerle koordineli bir şekilde çalışacağız” dedi.

 

 

GEREKLİ ORTAMLARI OLUŞTURDUK

Kurban kesmenin bir ibadet olduğunu ifade eden Başkan İrfan Mandalı, “Bu ibadetin nasıl ve ne şekilde yerine getirileceğini zaten dinimiz tek tek belirtiyor. Belediye olarak da bu yönde gerekli tedbirler alındı. Halkımızın rahat, temiz, hijyenik ve huzur içerisinde kurbanlarını kesebilecekleri ortamlar oluşturduk. Ayrıca denetimler İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesi işbirliği ile yürütülecek” ifadelerini kullandı.Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi ve Aşıklar Sokak arasında kurulan Kurban Pazarı’nda kurbanlık satışları başladı. Vatandaşlar fiyatların geçen yıla oranla çok yüksek olmasından şikayet ederken, kurban satıcıları ise şimdiye kadar gerçekleşen satışların kendilerini tatmin etmediğini kaydetti. Küçükbaş kurbanlıkların 600-1000 TL’den satıldığı Kurban Pazarı’nda büyükbaş kurbanlıklar ise 10 bin-15 bin TL’den alıcı bekliyor.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10