Açık cezaevi firarisi, şüphe üzerine yakalandı

Saray'da cep telefonu hattı almak girdiği bir işyerinde, çalışanların hareketlerinden şüphelendiği Ömer A., ihbar üzerine gelen polis ekiplerine biber gazı sıkarak kaçmak istedi.Gözaltına alın

Saray 25.09.2014 17:35:00 0
Açık cezaevi firarisi, şüphe üzerine yakalandı

FİRAR ETMİŞ

Olay, Ayazpaşa Mahallesi Çerkezköy Caddesi'ndeki bir işyerinde meydana geldi. Cep telefonu satan işyerine girerek telefon hattı almak isteyen 45 yaşındaki Ömer A.’nın hareketlerinden şüphelenen çalışanlar, gizlice polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen polis ekiplerinin kimlik kontrol yapmak istediği Ömer A., cebinden çıkardığı biber gazını sıkarak kaçmak istedi. Polisle çıkan kısa kovalamacanın ardından gözaltına alınan Ömer A.’nın başka bir isimle taşıdığı kimliğin sahte olduğu ve geçen yıl Kırklareli açık cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İfadesi için Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Ömer A.’nın bir çok suçtan da sabıkası olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ömer A., tutuklanarak kapalı cezaevine konuldu. Olayla ilgili Emniyet ekipleri soruşturma başlattı.

Haber Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10