Süleymanpaşa'da Denetimler Devam Ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü lokanta ve fast food satışı yapan işyerleri denetimleri tüm hızıyla de

Süleymanpaşa 25.09.2014 17:51:00 0
Süleymanpaşa

GÖZDEN GEÇİRİLİYOR

Yapılan denetimler Hürriyet Mahallesi ve civarında devam ederken denetimlerde; iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatının yanı sıra, ayrıca genel temizlik, personel hijyeni, makine temizliği, gıda depolama alanları, kullanılan ürünlerin son kullanma tarihi, çalışan personelin çalışma ve sağlık karneleri gözden geçiriliyor.

 

“SIKI ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Denetimlerde eksiklikleri belirlenen ve kurallara aykırı durumları tespit edilen işyeri sahiplerine idari cezalar uygulanıp uyarılar yapılırken eksiklikler hakkında bilgiler veriliyor. Denetimlerle ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ’’Özellikle insan sağlığını ilgilendiren konularda çok daha hassas ve dikkatli olmalıyız. Süleymanpaşa ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur içerisinde sağlıklı bir şekilde gıda tüketecekleri lokanta ve buna benzer işyerlerini, özellikle gıda üretim ve satışının yapıldığı işyerlerini sıkı bir şekilde denetleyeceğiz. Yapılan denetimler şehrin her bölgesinde hız kesmeden devam edecek’’ dedi.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10