Çolakoğlu Sürücü Kursu,100' lük kursiyerini ödüllendirdi

Çerkezköy Özel Çolakoğlu Sürücü kursu, kursiyerler arasında tüm pratik, teorik ve yazılı sınavlarda 100 tam not alan kursiyerini ödüllendirdi. Yapılan son grup sınavında B ehliyeti için sınava

Çerkezköy 26.09.2014 16:21:00 1
Çolakoğlu Sürücü Kursu,100

Çerkezköy Haber- Çerkezköy’de B Sınıfı sürücü belgesi almak için kursa yazılan Özlem Koç girdiği tüm sınavlardan 100 puan alınca  Özel Çolakoğlu Sürücü kursu tarafından altınla ödüllendirildi.

TAM PUAN ALDI

Çerkezköy’de uzun yıllardır hizmet veren Özel Çolakoğlu Kursu yetkilileri beş yıl önce başlattıkları uygulama ile ehliyet sınavından yüz alan kursiyerleri küçük altınla ödüllendirme sözünü bu yılda yerine getirdi. Kursta teorik dersleri kaçırmayan, girdiği teorik ve yazılı sınavlarda yüz tam puan alma başarısı gösteren Özlem Koç için önceki gün bir program düzenlendi.

TEBRİK ETTİ  

Her sınav sonunda tüm soruları tam olarak yanıtlayan ve direksiyon sınavında da tam puan alan kişiye çeyrek altın hediye ettiklerini söyleyen Özel Çolakoğlu Sürücü Kursu Müdürü Mete Koçak ,bu konuda “çalışmak sizden ödül bizden” sloganını esas aldıklarını vurguladı. Koçak” Bayan arkadaşımız hem teorik hem yazılı sınavdan tam puan elde etti. Bizde kendisini tebrik ediyoruz. 25 yıldır Çerkezköy’de faaliyet gösteren bir işletme olarak her sınavda tam puan alan öğrencilerimizi derecelendiriyoruz” diye konuştu.

“DÜZENLİ ÇALIŞTIM”

 Altın ödülünü alan Özlem Koç ise ilgi ve alakadan dolayı Özel Çolakoğlu Sürücü kursu yönetimine teşekkür etti. Düzenli olarak derslere girdiğini kaydeden Koç” Hocalarımızı dinledim ve bu başarıyı yakaladım. Burada bana yardımcı olan öğretmenlerime ve küçük altın vererek beni onurlandıran sürücü kursu idaresine teşekkür ediyorum” dedi

Haber/Emine LALE 

 


Mustafa aslan
9.08.2022 00:32:54
Tebrikler

0282 726 91 91
0282 747 65 10