Akay, "Bizleri gururlandırdınız"

Konya'da 7-10 Eylül tarihlerinde yapılan Minikler Türkiye Teakvondo Şampiyonasında Tekirdağ'ı temsil eden Çerkezköylü sporcular erkeklerde ve bayanlarda Türkiye üçüncülüğünü kazanarak

26.09.2014 16:30:00 0
Akay,

Çerkezköy Haber- Minikler Türkiye Teakvondo Şampiyonasında Tekirdağ’ı başarılı bir şekilde temsil eden Çerkezköylü sporcular kendilerine destekte bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay’a ziyarette bulundu.

 

 

ŞAMPİYONAYA 2300 SPORCU KATILDI

Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ve Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü ziyarette yaptıkları konuşmada, “ Öncelikle  Türkiye şampiyonasında gitmemize katkı ve  destek sağlayan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz. Bu şampiyonadan derece ile döneceğimize size söz vermiştik. İşte bugün karşınıza şampiyonadan Türkiye  üçüncülüğü elde eden iki sporcumuz ve yine bu şampiyonada  Türkiye 5’cisi ve altıncısı olan sporcularımızla birlikte sizleri ziyaret etme mutluluğu içindeyiz. Minikler Türkiye Teakvando Şampiyonasına 76 ilden toplam 2300 sporcu katıldı. Müsabakalar oldukça zevkli ve heyecanlı geçti. Güçlü rakiplerimiz karşısında zorlanmamıza rağmen 11-12 yaş gruplarında yapılan müsabakalarda minik erkeklerde 201 kişi arasında 33 kiloda Şampiyon Spor Kulübümüzden Samet Ayaz, 98 kişi arasından da 33 kilo minik bayanlarda Güzel Spor Kulübümüzden Kübra Kepenek Türkiye üçüncüsü oldular. Ayrıca minik Bayanlarda 104 kişi arasından Meryem Akgül Türkiye beşincisi, yine 115 kişi arasından Gülsüm Ügey ise Türkiye altıncısı oldu. Biz ilçemizden her iki spor kulübümüzden de altışar sporcu ile bu şampiyonaya katıldık. Üçüncü olan sporcularımız son müsabakalarda birinciliği kaçırdılar” diye konuştu.

“İLÇEMİZİ GURURLANDIRDINIZ”

Ziyaretten ötürü sporculara ve antrenörlere teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “

İlçemizden başarılı sporcularımızın çıkması bizleri mutlu ediyoruz. Belediye olarak her zaman sporcunun yanındayız. Sizler ile ne kadar gurur duysak azdır. Sizler Çerkezköy’ün olduğu kadar ilimizi temsil etmeniz dolayısıyla da tüm Tekirdağ sizlerle gurur duyuyor. Sizlerin Avrupa şampiyonalarında da başarılı olacağınıza ve derece alacağınıza inanıyorum ve başarınızın yaşamınız boyunca devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

KÜÇÜK ALTIN HEDİYE ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Türkiye üçüncüsü olan Samet Ayaz ve Kübra Kepenek’e birer çeyrek altınla ödüllendirirken Türkiye 5. olan Meryem Akgül ile Türkiye 6.olan gülsüm Ügey’i de kitap setiyle ödüllendirdi. Şampiyon sporcular Başkan Akay’a bundan sonraki şampiyonalarda da başarı sözünü verdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10