Gümüşhaneliler Derneği'nden gazilere kahvaltı

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği dün dernek binasında sabah 10.00-11.30 saatleri arasında sabah kahvaltısı düzenledi. Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, 19 Eylül Gazile

Çerkezköy 28.09.2014 17:20:00 0
Gümüşhaneliler Derneği

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin Gazilere verdiği kahvaltıda Türkiye Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciğsi Hasan Hüseyin Yarlıgan başta olmak üzere Gaziler Derneği üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Abdullah Nair,İrfan Danışman ,Gümüşhane kökenli işadamları,Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu ve dernek yönetimi, derneğin kurucu başkanı ve eski yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri hazır bulundu.

 

 

VATANIN BUSAFHAYA GELMESİNDE GAZİLERİMİZİN EMEĞİ BÜYÜK

Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu kahvaltı sonrasında yaptığı konuşmada, dernek olarak her ay üyelere yönelik kahvaltı düzenlediklerini, amaçlarının da birlik ve beraberliği daha da pekiştirmek olduğunu belirterek konuşmasına başladı. Başkan Hatipoğlu, “Dernek olarak her ay geleneksel olarak üyelerimize yönetim olarak kahvaltı veriyoruz. Kahvaltının esas amacı üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği daha da pekiştirmektir. Ayrıcı bu kahvaltıda yönetim olarak her ay yapılan çalışmalarımızı üyelerimize aktararak bir sonraki ayda yapılacak çalışmalar hakkında da görüşlerini alıyoruz. 19 Eylül Gaziler haftası dolayısıyla az bir gecikmeyle bu ayki kahvaltımızı Gazilerimize düzenledik. Gazilerimiz bizleri kırmayarak kahvaltıya katılımlarından son derece mutlu olduk. Bu vatanın bu safhalara gelmesinde gazilerimizin büyük emekleri var. Bu nedenle dediğim gibi bu ayki kahvaltımızı gazilerimize yönelik olarak gerçekleştirmeyi uygun gördük.Gazilerimiz bizim için önemli.Onların vatan savunmasındaki cansiperhane mücadeleleri gelecek nesillere de örnek olmaya devam edecektir.”dedi.

 

 

BİZLERİ HATIRLAYAN GÜMÜŞHANELİLER DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Türkiye Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’da yaptığı konuşmada, “Çerkezköy Gümnüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğimiz 19 Eylül Gaziler haftası kutlama programı dahilin de gazilerimize yönelik verdiği kahvaltı için dernek yönetimi başta olmak üzere tüm dernek üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Çerkezköy’de kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmalarla kendinden söz ettiren dernek yönetimine de çalışmalarında başarılar diliyoruz.”dedi.

Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10