AK Parti'nin yeni ilçe başkanı Bezgin oldu!

AK Parti Kapaklı Koordinatörlüğü'ne atanır atanmaz, aylardır çözülemeyen İlçe Başkanlığı sorununa el atan AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, ilçe başkanlığı için Genel

Kapaklı 28.09.2014 19:21:00 0
AK Parti

Çerkezköy Haber - Yaklaşık 100 gündür boş kalan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı’na beklenen atama nihayet yapıldı.

 

ADAYLAR MÜLAKATA ALINDI

AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca’nın yerine AK Parti Tekirdağ Koordinatörlüğü’ne atanan Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Ali Osman Orhan’dan boşalan Kapaklı İlçe Başkanlığı için belirlediği 4 ismi AK Parti Genel Merkezine önerdi. Aralarında Mustafa Çetin, Salih Bezgin, Tahir Eke ve Av. Ercan Üçel’in yer aldığı AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Adayları, dün Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından gerçekleştirlen mülakata katıldı.

 

İLÇE TEŞKİLATINA MOLOTOFLU SALDIRI

Binden fazla partilinin katıldığı AK Parti Esenyurt İlçe Danışma Kurulu Toplantısı sonrasında gerçekleştirilen mülakat sırasında ellerinde apo resmi ve pkk pankartları bulunan yaklaşık 100 kişilik terörist grup, parti binasına molotof ve taşlı saldırıda bulundu. Yaşanan saldırı paniğe neden olurken, olay yerine gelen emniyet güçlerinin çevrede gerekli güvenlik önlemlerini almasıyla mülakat kaldığı yerden devam etti.

 

 

MECLİS ÜYELİĞİNİ İLÇE BAŞKANLIĞI İLE TAÇLANDIRDI

 

Yaklaşık 2 saat süren mülakat sonrasında AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı da Salih Bezgin oldu. Mülakat sonrası gazetemize değerlendirmelerde bulunan AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın çiçeği burnunda Başkanı Salih Bezgin, öncelikle kendisini bu göreve layık görev AK Parti üst yönetimine teşekkür etti. Aynı zamanda AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi de olan Salih Bezgin, böylelikle meclis üyeliğini İlçe Başkanlığı ile taçlandırmış oldu. İlçe Başkanı seçildikten sonra Belediye Meclis Üyeliği’nden istifa edeceği şeklindeki haberleri yalanlayan Salih Bezgin, “Şu an için böyle bir şey düşünmüyorum. Türkiye’de bunun örnekleri var. Meclis Üyeliği ve İlçe Başkanlığı görevlerini aynı anda yürüteceğim” dedi.   

 

HAYILI OLSUN

AK Parti Tekirdağ Koordinatörü Eskişehir Milletvekili Ülker Can’ın ilçeyi kısa sürede tanıdığını kaydeden Salih Bezgin, “Koordinatörümüz, ilçemizde kısa sürede çok sayıda vatandaşımızla görüştü. Daha sonra İstanbul’a mülakata geldik. Adaylar tek tek görüşmeye çağırıldı. İstişareler yapıldı. Diğer aday arkadaşlarımızın da görüşleri alınarak şahsımın İlçe Başkanlığı üzerinde mütabık kalındı. İnşallah hem Kapkalı, hem Tekirdağ hem de ülkemiz için hayırlısı olur” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10