Çerkezköy Meclisi yarın toplanıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısını yarın saat 15.00'da Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında gerçekleştirecek.

Çerkezköy 29.09.2014 12:38:00 0
Çerkezköy Meclisi yarın toplanıyor

STRATEJİK PLAN MASAYA YATIRILACAK

Çerkezköy Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak olan Ekim Ayı Olağan Toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün “Belediye Hisseleri” konulu dilekçesinin görüşülmesi ile başlayacak. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün “Gelir Tarifesi” konulu dilekçesinin görüşülmesi ile devam edecek olan toplantıda daha sonra Çerkezköy Belediyesi Stratejik Planı’nın hazırlanmasına ilişkin gündem maddesi masaya yatırılacak.

İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ TALEBİ GÖRÜŞÜLECEK

Çerkezköy Belediyesi Performans Programı’nın görüşülmesi ile devam edecek olan toplantıda daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü’nün “Çerkezköy Orman İşletme Şefliği Amenejman Planı 168 Nolu Bölme İçinde Kalan Kartaltepe C Tipi Mesire Yeri” hakkındaki gündem maddesi görüşülecek. Tekirdağ Valiliği Kadastro Müdürlüğü’nün “Bilir Kişi Seçimi” konulu yazsının görüşüleceği toplantı, İsmail Altıntaş varisleri ve Fikret İşcan’ın “420 Ada 1 ve 17 Nolu Parsellere Ait İmar Planı Değişikliği” talebinin görüşülmesi ile sona erecek.

Haber / Emine LALE

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10