"Bağışlarınız derneğe değer katacak"

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya yaptığı açıklamada Kurban Bayramında vatandaşların keseceği kurbanlıkların derilerinin derneğe bağışlamasını i

Çerkezköy 30.09.2014 16:41:00 0

“BAĞIŞLARINIZ DEĞER KAZANACAK”

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya vatandaşların Kurban Bayramında keseceği kurbanların derilerini Sakatlar Derneğine bağışlamalarını istedi. Başkan Çetinkaya, “ Sakatlar Derneğine yapılacak kurban derisi bağışları hayır işi olması nedeniyle çok daha değer kazanacaktır. Unutulmamalıdır ki herkes potansiyel bir sakattır. Derneğimiz üyelerinin yaşam standartlarını yukarılara çekmek ve ihtiyaç sahibi arkadaşlarımızın ve derneğimizin ihtiyaçlarını daha iyi bir konuma getirmek için hayırsever vatandaşlarımızın kurban bayramında keseceği kurbanlarını derneğimize makbuz karşılığı teslim edebilirler. Her yıl olduğu gibi derneğimiz bu yılda kurban bayramında vatandaşlarımızdan kurban derisi bağışı kabul etmektedir dediğim gibi kurban derisi bağışlayanlar bağış yaptıklarını makbuz karşılığı yapacaktır” dedi.

“MERKEZİ KURTARMAK İSTİYORUZ”

Başkan Hayrettin Çetinkaya, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi’nin binasının hacizli olduğunu ve binayı kurtarmak için genel Merkezin Milli Piyango idaresinden aldığı izin ile piyango bileti satışına başladıklarını kaydederek “ Hacizli olan genel merkez binamızı kurtarmak için genel merkezimiz tarafından Milli Piyango idaresinden aldığı izinle hediyeli piyango bileti satışına başladık. Elde edilecek bu bilet satışı ile genel merkezimizi kurtarmak istiyoruz. Bu nedenle bu konuda tüm duyarlı vatandaşlarımızın en az bir bilet alarak katkı sağlamasını istiyoruz” diye konuştu.

Haber/ Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10