Kalyon'dan tezkere açıklaması

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon bugün yapılacak olan 'Tezkere' görüşmeleri öncesi bir basın açıklaması yaptı. Kalyon, "Haçlı Ordusu'na mücahit olunm

Çerkezköy 1.10.2014 16:56:00 0
Kalyon

IRAK’A DEMOKRASİ GÖTÜRECEKLERDİ

Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şunlara yer verdi: “Emperyalist Batı, barış adına girdiği her yere savaş getirmiştir. Huzur adına girdiği her yere kan ve gözyaşı getirmiştir. Özgürlük adına girdiği her coğrafyaya zulüm ve esaret getirmiştir. Hatırlayınız! Bunlar, bundan 11 yıl önce Irak’ı Saddam gibi bir diktatörden kurtarıp Irak’a demokrasi, Irak halkına özgürlük getirecekti. Tam tersi oldu. Irak üçe bölündü. 1,5-2 milyon insan hayatını kaybetti. 5 milyon insan mülteci hayatı yaşamaya mahkûm edildi. Afganistan’ın refahını yükselteceklerdi. NATO Afganistan’a girdikten sonra yükselen tek şey uyuşturucu üretimindeki artış oldu. Libya’yı Kaddafi’den kurtarıp, Libyalılara demokrasi getireceklerdi. Getirdikleri tek şey kan oldu. Paramparça edilmiş bir Libya oldu. Şimdi de IŞİD bahanesiyle İslam coğrafyasında yeni bir katliama zemin hazırlıyorlar. Daha üç gün önce Amerika ve işbirlikçi yönetimler, IŞİD’i vuruyoruz diye 55 insanı öldürdüler. İçlerinden 8 tanesi hiçbir şeyden haberi olmayan masum bebeklerdi.”

İŞİD KARABATAKTIR

Son zamanların meşhur terör örgütü İşid’e de açıklamasında yer veren Kalyon, “IŞİD bataklıkta üretilmiş bir karabataktır. Bataklık kurutulmadığı takdirde, karabatak gider karabasan gelir. Bu bataklığın bir numaralı müsebbibi ise bizatihi Amerika’nın kendisidir. Ortadoğu’yu kendi menfaatleri doğrultusunda parsellemek ve sömürmek isteyen Haçlı zihniyetidir. Çünkü bu zihniyet bataklıktan beslenmektedir.Tüm bu gerçekleri dillendirerek  bir kez daha söylüyoruz ki, Türkiye gerekçesi ve bahanesi ne olursa olsun NATO merkezli bir koalisyonda kesinlikle yer alamaz, almamalıdır. Çünkü Amerika ve Batı, koalisyon ortağı değil, ateşin içine sokacağı bir tahta maşa arıyor. Türkiye maşa olmamalıdır, olamaz.”diye konuştu.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10