Okul bahçesi yeşillendi

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu bahçesinde dün sabah saatlerinde 'bahçe düzenlemesi ve ağaçlandırma' çalışmaları gerçekleştirildi.

Kapaklı 2.10.2014 12:53:00 0
Okul bahçesi yeşillendi

ANLAMLI BİR ÇEVRE, ETKİLİ BİR EĞİTİM ORTAMI

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev süresinin dolmasının ardından Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’ndaki ‘Okul Müdürlüğü’ görevine geri dönen Suat Yüksel, 2014-2015 eğitim yılında öğrencilerinin daha yeşil bir ortamda eğitim öğretim görmesi için kolları sıvadı. Anlamlı bir çevre, etkili bir eğitim ortamı oluşturma anlayışıyla hareket ettiklerini kaydeden Okul Müdürü Suat Yüksel, “Bu kapsamda okulumuzun bahçesinde çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirdik” dedi.

 

 

85 AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU

Bu tür çalışmaların yalnızca okul bütçesi ile gerçekleşmesinin mümkün olmadığını ifade eden Suat Yüksel, “Eğitime gönül vermiş hayırseverlerin sponsorluğunda Adapazarı’dan getirtilen 3 metre boyunda 85 adet ağaç, Kapaklı Belediyesi’nin de yardımları sayesinde okulumuz bahçesinde toprakla buluştu.  Anlamlı bir çevre, etkili bir eğitim ortamı oluşturma yolundaki çalışmalarımız devam edecek. Bizlere destek veren eğitim dostu hayırseverlere ve Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber / Emine LALE

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10