Halk Ruh Sağlığı Günleri "Kadına Yönelik Aile içi Şiddet" semineri ile başladı

Belediye Kültür Merkezi'nde Psikiyatri Uzman Dr. Mehmet Doğan tarafından verilen seminere protokol adına Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi H?

Tekirdağ 2.10.2014 14:33:00 0
Halk Ruh Sağlığı Günleri

EĞİTİM VERİLDİ

Toplumun kanayan yaralarına ışık tutmayı hedefleyen seminerde Psikiyatri Uzman Dr. Mehmet Doğan kadına yönelik aile içi şiddetin psikolojik boyutlarını ve uygulanan şiddetin tarihsel yönleri ile çeşitleri hakkında örnekler vererek şiddetin önüne geçebilmek için yapılması gerekenleri sıraladı.

Seminere katılan vatandaşların sorularını da yanıtlayan Psikiyatri Uzman Dr. Doğan, yaklaşık bir saat süren seminer sonrası yaptığı açıklamada, “Burada sorunlarımızı, sorularımızı kimseyi sıkmadan uzun uzun anlatarak değil de karşılıklı etkileşimle çözmeye çalıştık. Seminerimiz amacına da ulaştı. Her hafta toplumun kanayan yaralarına psikolojik açıdan bakıp çözümler üretmeye çalışacağız. Vatandaşlarımız açısından çok büyük önem arz eden seminerlerimize tüm Tekirdağlıları beklerim.” İfadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10