Tekirdağ bayramlaştı

Kurban Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ'da da kutlandı. Süleymanpaşa'da düzenlenen 'Bayramlaşma Programı', Valilik Binası karşısında yer alan Tuğlalı Park'ta, İl Protokolü,

Tekirdağ 7.10.2014 16:32:00 0
Tekirdağ bayramlaştı

KATILIM YOĞUN OLDU

Bayramlaşma programına; Vali Ali Yerlikaya, eşi Hatice Nur Yerlikaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl protokolü, Siyasi Partilerin İl Başkanları ile üyeleri, STK temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri ve çalışanları, huzurevi sakinleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

HAYRABOLU’DA DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Hayrabolu’da bayramın ilk günü bayramlaşma töreni düzenlendi. Belediye parkındaki Bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, “Sevgi, kardeşlik, yardımlaşma gibi insani değerlerimizin en üst noktaya çıktığı bu özel günleri anlamlı kılmak için kardeşlik ve dayanışma duygularımızı tazeleyerek bir kez daha kucaklaşalım” dedi. Bayramlaşma törenine, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Garnizon Komutanı Vekili  Serkan Yılmaz Araslı, İlçe Emniyet Müdürü Sadık Akpınarlı, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri, sivil toplum kuruluşların yetkilileri  katıldı.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10