1911 Çerkezköyspor hazırlık maçlarını sürdürüyor

1911 Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor'a diş geçirdi.

Çerkezköy 7.10.2014 17:09:00 0
1911 Çerkezköyspor hazırlık maçlarını sürdürüyor

BABAESKİSPOR ETKİLİ BAŞLADI

Önceki gün Babaeski 100.Yıl Stadı'nda oynanan karşılaşmaya  ev sahibi ekip Babaeskispor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren temsilcimiz kalesinde gol arayan Babaeskispor geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. İlk on dakikada savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor ilerleyen bölümlere doğru toparlanarak rakip kalede gol aradı. Her iki takım savunması da gelişen ataklarda hata yapmadı. 

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran Babaeskispor geliştirdiği atakta golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine gönderilen topta 1911 Çerkezköyspor savunmasına çarpan top ağlarla buluşanca Babaeskispor öne geçti. Gelen golle mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Babaeskispor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

BERABERE SONUÇLANDI 

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan taraf oldu. Rakibi karşısında özellikle kanatlardan etkili hücumlar geliştiren temsilcimiz arzuladığı gole bir türlü kavuşamadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında ise ileride çoğalan temsilcimiz savunmasını az adamla yakalayan Babaeskispor yakaladığı pozisyonları da değerlendiremedi. Kalan dakikalarda ataklarını sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Gürel ile geliştirdiği atakta golü bularak karşılaşmada beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda her iki takımda ataklar geliştirmesine rağmen ikinci gol gelmedi. Karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. 

 

“İKİNCİ DEVRE İYİYDİK”

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Geçtiğimiz  hafta Bölgesel Amatör Ligin güçlü ekiplerinden Edirnespor Gençlik Kulübü ile karşı karşıya geldik. Rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan beraberlik ile ayrılmıştık. Bugün de bir diğer Bölgesel Amatör Lig ekibi Babaeskispor ile karşı karşıya geldik. Rakibimiz karşısında ilk devre istediğimiz futbolu ortaya koyamadık. İkinci devre yapılan oyuncu değişiklikleri ile birlikte bulduğumuz golle karşılaşmadan beraberlik ile ayrıldık” dedi. 

 

“BAL’I İSTİYORUZ”

Lig hazırlıklarının aralıksız sürdüğünü kaydeden Narçın “ Yeni sezon hazırlıklarımızı Teknik Direktörümüz Suat Akdereli nezaretinde aralıksız sürdürüyoruz. Takıma bayram izni verdik. Bayramdan sonra hazırlıklarımızı günde çift antrenman ile sürdüreceğiz. Ekim ayının sonuna doğru lig başlıyor. Ligin başlamasına kısa bir süre önce sahamızda yeni sezonumuzu coşkulu bir kutlama ile açacağız. Yaptığımız transferlerle ve oynadığımız futbol ile şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizi biliyoruz. Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lige yükselmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10