"Kanalizasyon sorunu kalmayacak"

Çorlu Nusratiye Mahallesi'nin kanalizasyon sorununu sona erdirecek olan Atık Su Hattı için önceki gün temel atma töreni düzenlendi.

Çorlu 8.10.2014 11:03:00 0

TEMELİ TÖRENLE ATILDI

Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta da katıldı. Yetkililer, gerçekleştirilecek olan çalışma çerçevesinde, Çorlu İlçesi Nusratiye Mahallesi Üvez Sokak üzerinde, zamanla yaşam alanı içerisinde kalan Atık Su Deşarj Noktasının vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine uzaklaştırılması adına 1 Kasım Caddesi ve bağlı sokaklarda 1033 mt. 300  Beton Büz ile Atık Su Hattı yapılacağını ifade etti.

 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK

Yetkililer “Yapılacak olan hat ile Deşarj Noktası Çorlu Kuzey Kollektörünün geçtiği güzergaha kadar uzaklaştırılmış olup, Kollektör Hattının da yapılması ile Atık sular yapılacak olan Atık Su Arıtma Tesisine ulaştırılacak” dedi. Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ'nin çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Albayrak “Bugün de burada Nusratiye Mahallesinin yıllardan beri devam eden kanalizasyon sorununu ortadan kaldıracak çalışmayı başlatıyoruz. Tekirdağ'ın her yerinde özellikle kırsal kesimde altyapı konusunda önemli çalışmalarımız olacak” dedi.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10