1911 Çerkezköyspor Silivrispor ile oynayacak

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor evinde 3.Lig ekiplerinden Silivrispor ile hazırlık maçı yapacak. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda bugün oynana

Çerkezköy 8.10.2014 16:21:00 0
1911 Çerkezköyspor Silivrispor ile oynayacak

ÜÇ GALİBİYET İKİ BERABERLİK ALDI

2014-2015 sezonu öncesi yaptığı transferlerle Süper Amatör Ligde şampiyonluğun en iddialı ekipleri arasında yer almayı başaran 1911 Çerkezköyspor altıncı hazırlık maçında üçüncü lig ekiplerinden Silivrispor ile karşı karşıya gelecek. İlk hazırlık karşılaşmasında Edirne Tuncaspor’u 6-1 ile geçen temsilcimiz ikinci hazırlık maçında ise Kapaklıspor’u tek golle geçmeyi bilmişti. Bir sonraki hazırlık maçında Çorlu Kültürspor’u dokuz golle geçen 1911 Çerkezköyspor sonraki hazırlık maçlarında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edirnespor Gençlik Kulübü ve Babaeskispor ile 1-1 berabere kalmıştı.

 

“BÜTÜN TARAFTARLARI BEKLİYORUZ”

Yarın Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan hazırlık karşılaşması ise saat 16.00’da başlayacak. Tüm sporseverleri karşılaşmaya beklediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu “Takımımızın son durumunu görmek için güçlü rakibimiz ile karşı karşıya geleceğiz. İlk kez lig öncesi taraftarımızın karşısına çıkacağız. Bu zorlu karşılaşmaya taraftarımızı da bekliyoruz. Önümüzdeki hafta ise yeni sezon açılışımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

“TAKIMIN DURUMUNU GÖRMEK İSTİYORUZ”

Sezonun başlamasına kısa bir süre kala güçlü ekipler ile karşı karşıya geldiklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Takım olarak hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Dört günlük bayram tatilinin ardından oyuncularımız ile bir araya geldik. Hafif sakatlığı bulunan oyuncularımızın da aramıza katılması ile tam kadroya yakın yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Perşembe günü Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Silivrispor ile kendi evimizde karşı karşıya geleceğiz. Bu zorlu karşılaşmada takımımızın son durumunu görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10