Atatürk büstüne çirkin saldırı

Muratlı'da Talatpaşa İlköğretim Okulu'nun bahçesinde bulunan Atatürk büstüne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çirkin saldırıda bulunuldu.

Muratlı 8.10.2014 16:36:00 0
Atatürk büstüne çirkin saldırı

ÇÖP KUTUSUNDA BULUNDU

Sabah okula gelen okul idarecileri Atatürk büstünün kırıldığını görünce polise haber verdi. Olay yerinde gelen Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kırılan Atatürk büstünün parçalarını ve indirilen Türk bayrağını çöp kutusunda buldu. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından büst parçaları toplandı. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. 

 

ÖZTRAK DA TEPKİ GÖSTERDİ

Yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak da vatandaşları sağduyuya davet etti.  Atatürk’ün büstü ve ay yıldızlı bayrağın bu ülkenin birlik ve beraberliğinin en önemli sembolleri olduğunu vurgulayan Öztrak “Bunlara saldırmak, aynı zamanda, milletimizin birlik ve beraberliğine saldırmaktır. Ortadoğu'da yaşanan savaş ve vahşet tüm Türkiye'yi derinden yaralamaktadır” dedi. 

 

KARŞILARINDA MİLLETİN İRADESİNİ BULACAKLAR

Bölgedeki kaosun faturasını ülkemize kesmeye çalışanların, protesto adı altında kalkışmalara girişenlerin, ulusumuzu ulus yapan ortak değerleri yıkmaya teşebbüs edenlerin, karşısında milletin çelik iradesini bulacağını söyleyen Öztrak “Bu eylemlere girişenler, sınırlarımızın hemen yanı başındaki karanlık tabloya bakmalı, Türkiye'de yıllar boyu huzur içinde yaşamamızı sağlayan değerlerin kıymetini bilmelidir” dedi.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10