Barcelona'dan Çorlu'ya transfer oldu!

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in yeni ekibi Çorluspor 1947 transferde önemli isimleri kadrosuna katarken iki de yabancı oyuncuya imza attırdı.

Çorlu 9.10.2014 15:40:00 0
Barcelona

7 OYUNCU KADROYA DAHİL EDİLDİ

Galatasaray ve Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Savaş Demiral'ı teknik direktörlüğe getiren Sarı-Kırmızılılar Fildişi Sahilli Bazili ve Brezilyalı Diego Almeida'yla anlaştı. Kulüp yetkilileri, Diego Almeida'nın Barcelona altyapısından yetişmiş bir isim olduğunu ifade ettiler. Kulüp Başkanı Serkan Elçili ve Başkan Yardımcısı Ali Çimen yaptığı açıklamada “ Teknik Direktör olarak Galatasaray’ın ve milli takımın eski futbolcularından Büyük savaş ile anlaştık. Transferde ise ilk olarak Tansu Tekir ile anlaştık. Transfer çalışmalarına devam ederek Kastamonuspor’dan Mustafa Pekişli, Mehmet Ramoğlu, Fildişi Sahilli Bazili ve Brezilyalı Diego Almeida'yla Erzurumspor’dan Halit, Çekmeköyspor’dan Halit Balcıoğlu ile anlaştık” diye konuştu.

 

“12 OYUNCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Serkan Elçili “ Futbolcularımız antrenmanlara başladı. Antrenmana dahil ettiğimiz bazı oyuncuları ise deneniyorlar. 12 futbolcu ile görüşmelerimiz aralıksız devam ediyor. Bizlere desteklerini esirgemeyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi’ye de teşekkür ediyoruz” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10