Kaymakam Gürbüz'e hayırlı olsun ziyaretleri başladı

İpsala Kaymakamlığı'ndan Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan ve önceki gün yeni görevine başlayan Mehmet Ali Gürbüz'e hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Kapaklı 9.10.2014 17:33:00 0
Kaymakam Gürbüz

KAPAKLI VE ERGENE’YE DAHA FAZLA ÖZEN GÖSTERİLMELİ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, dün saat 13.00’da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Mandalı, zaman içinde Kaymakam Gürbüz’e Kapaklı’nın coğrafyası ile ilgili teknik verileri sunacaklarını ifade etti. Kapaklı’nın yeni bir ilçe olduğunu dile getiren Mandalı “30 Mart seçimlerine kadar herhangi bir yaptırım gücümüz yoktu. Dolayısıyla 7 aylık bir ilçe olduğunuzu söyleyebiliriz. Bu bağlamda Tekirdağ’daki diğer ilçeler ile aynı hızla hizmet vermemiz mümkün değil. Bunun için Tekirdağ’da yeni ilçe olan Ergene ve Kapaklı’ya daha da fazla özen gösterilmelidir” dedi.

 

KAPAKLI’YI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ün devlet nezdinde, kendilerinin de yerel anlamda ellerlinden gelen gayreti göstererek en kısa sürede Kapaklı’yı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyleyen Başkan Mandalı “Çok tecrübeli bir kaymakamımız var. Devlet erkanı ile ilgili elinden gelen tüm yardımları bize yapacağından en ufak bir şüphemiz yok. Yeni görevinin hem kendisi hem ailesi hem de Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

 

BİZİ HEP BİR ARADA GÖRECEKLER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de gerek belediye, gerek dernekler gerekse sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek kapaklı için çalışacaklarını söyledi. Kapaklı Belediyesi’nin ilçenin en köklü kuruluşu olduğunu dile getiren Gürbüz “Kaymakamlığımızın birçok ihtiyacı belediye tarafından karşılanacaktır. Kapaklı Belediyesi ile birlikte çok güzel işler yapıp, güzel projeleri hayata geçireceğiz. İnsanlarımız bizi hep bir arada görecek. Gerek Trakya Kalkınma Ajansı’na sunulacak projelerin gerekse devlet projelerinin hayat bulması için kaymakamlık olarak çalışacağız” dedi.

 

 

MESLEKTAŞLARINDAN ZİYARET

Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ile Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ünal Diner de Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Meslektaşlarının ve Tekirdağ OSB Müdürünün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Gürbüz kendilerine teşekkür ederken, meslektaşları ve OSB Müdürü de Diner de Kaymakam Gürbüz’e yeni görevinde başarılar diledi. 

 

GAZİLER DE ZİYARET ETTİ

 

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, meslektaşlarının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gazileri ağırladı. Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler Kaymakam Gürbüz’e yeni görevinde başarılar diledi. Gazilerin kendileri için çok önemli olduğunu ve her zaman gazilerin yanında olacaklarını söyleyen Kaymakam Gürbüz de ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10