Kaymakam Gürbüz mali müşavirleri ağırladı

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, önceki gün saat 14.30'da Kapaklı'da faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri ağırladı.

Kapaklı 10.10.2014 09:48:00 0
Kaymakam Gürbüz mali müşavirleri ağırladı

GENÇ MALİ MÜŞAVİRLERİ GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYDUM

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Nurten Pandir, Hüseyin Yavuz, Sevilay Sönmez ve Aytaç Balaban, Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’e yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Gürbüz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mali müşavir denildiğinde aklına 50’li yaşlarda insanların geldiğini söyleyen Gürbüz, karşısında genç mali müşavirleri görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

 

İLÇEDE FAALİYET GÖSTERMEK İSTİYORUZ

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Aytaç Balaban da artık Çerkezköy’ün kuyruğuna takılarak faaliyet göstermek istemedikleri belirtti. Kapaklı’nın artık ilçe olduğunu dile getiren Balaban, meslek grubu olarak ilçede faaliyet göstermek istediklerini belirtti. SMMM Nurten Pandir de “Kapaklı’da esnaf ve ticaret erbabının yerinde hizmet alması için ‘Biz buradayız’ mesajı vermek istiyoruz. Amacımız, Kapaklı’da esnaf ve iş adamlarımız ile birlikte güzel sosyal faaliyetler içinde bulunmaktır” dedi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10