Orhan: Türkiye'yi bölme senaryosunda siyasi iktidar ve pkk ortak hareket ediyor"

Atatürkçü Düşüncü Derneği Çerkezköy Şubesi önceki gün saat 17.00'De Dernek Binası'nda düzenlediği basın açıklamasında son günlerde ülke genelinde artan terör olayların?

Çerkezköy 12.10.2014 11:41:00 0
Orhan: Türkiye

AÇIKLAMADA BULUNDU

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte açıklama yapan ADD Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan “ Türkiyenin “Yeni Osmanlıcılık” hayalleri peşinde koşuyor. Ülkemiz, ufku dar siyasilerin elinde ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ ilkesinin katledildiği günlerden geçiyor. Siyasi iktidarın açılım politikalarıyla dokunulmazlık zırhına bürünen pkk teröristleri, ellerini kollarını sallaya sallaya Atatürk büstlerine ve birçok kamu malına zarar verirken, siyasi iktidarın emrindeki güdümlü kolluk kuvvetleri ise olup biteni seyretmektedir” diye konuştu. 

 

“DESTEK ALMIŞLAR VE KORUNMUŞLARDIR”

Bu tür saldırılarda Mustafa Kemal Atatürk’ü kimsenin yok edemeyeceğini dile getiren Orhan “  Tam tersine Atatürk’e büyük sevgi besleyen milletimizin gerçekleri görmesine fırsat sağlanıyor. Türkiye’yi bölme senaryosunda siyasi iktidar ve pkk ortak hareket ediyor. Siyasi iktidar açıkça küçük ortağını koruyor. IŞİD ve pkk terör örgütüdür. Her ikisi de batılı ülkelerden destek almış ve korunmuşlardır. Terörün sağı solu, küçüğü büyüğü hiçbir zaman olmamıştır. Sınır dışı harekat için çıkarılan tezkere ancak ülkemizin bağımsızlığına ve bölünmez bütünlüğüne tehdit söz konusu olduğunda kullanılmalıdır. Mehmetçiğin kanı maceraperest yaklaşımlara feda edilemez” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

TECAVÜZ EDİLMİŞ GİBİ HİSSETTİM

Yaşanan olaylara bir tepki de ADD Çerkezköy Eski Şube Başkanı Ali Çevikyiğit’den geldi. Türkiye’nin herkesin gemisi olduğunu kaydeden Çevikyiğit” Bu gemi batarsa hepimiz batarız. Fakat maalesef bütün kaynaklarımız yabancı ülkelerin eline geçmiş durumdadır. Ülkemizi ayakta tutan direkler bir bir çökertilmektedir. Bu kapsamda insanları her hangi bir partinin mensubu diye dışlamak çözüm değildir. Bir araya gelmek zorundayız. Tek kurtuluş birlik olmaktan geçiyor. Namus bildiğimiz vatana sahip çıkmalıyız. Televizyonlarda Atatürk büstlerinin yıkıldığını ve yakıldığını görüyorum. Gerçekten çok büyük bir üzüntü duyuyorum. Türk bayrağının yakıldığını gördüğümde tecavüz edilmiş gibi hissettim” dedi.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10