Çerkezköyspor Arnavutköyspor'a mağlup oldu 2-0

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında Arnavutköyspor'a iki golle mağlup oldu.

Çerkezköy 12.10.2014 16:21:00 0
Çerkezköyspor Arnavutköyspor

CUMARTESİ GÜNÜ OYNANDI

Bu sezon Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çerkezköyspor hazırlık maçı kapsamında Arnavutköyspor ile karşılaştı. Mustafa Uğraş Stadında Cumartesi günü saat 15.00’de oynanan karşılaşmaya Çerkezköyspor Murat, Doğukan, Tuna, Tahir, Abdi, Hilmican, Onur, Cem, Melih, Uğur ve Mehmet Narin kadrosu ile çıkarken, konuk Arnavutköyspor sahaya Nihat, Sinan, Barış, Sarper, Serkan, Fatih, Samet, Mustafa, Ahmet, Aytaç ve Recep Serkan 11’i ile çıktı.

 

KONUK EKİP ETKİLİ BAŞLADI

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçilirken, ilerleyen bölümlere doğru konuk ekip Arnavutköyspor etkinliğini artırdı. Sağlı sollu ataklar geliştiren konuk ekip Ahmet ve Aytaç ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru toparlanan temsilcimiz Çerkezköyspor 14.dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta topa iyi yükselen Mehmet Narin’in vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada konuk ekip Arnavutköyspor Ahmet ve Fatih ile 20 ve 26’ıncı dakikalarda önemli fırsatları kullanamadı.

 

ARNAVUTKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

Temsilcimiz karşısında özellikle sol kanattan etkili hücumlar geliştiren Arnavutköyspor karşılaşmanın 34.dakikasında golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Ahmet’in vuruşu ağlarla buluşunca konuk ekip Arnavutköyspor karşılaşmada öne geçti. Gelen golle mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi Arnavutköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci devresinde yaptığı oyuncu değişiklikleri ile dinç girmeye çalışan Çerkezköyspor ataklarını beraberlik için hızlandırdı. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk on dakikasında Çerkezköyspor Mehmet Narin ve Uğur ile yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. Çerkezköyspor’un beraberlik için geldiği dakikalarda etkili hücumlar geliştiren Arnavutköyspor istediği ikinci golü bulamadı. Sahasından uzun toplarla kontra atak yaparak çıkan Arnavutköyspor 64.dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Recep kalecinin sağından topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

 

MAĞLUP OLDU

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru oyun disiplininden kopmamaya çalışan temsilcimiz Çerkezköyspor Melih ve Uğur ile pozisyonlar yakalasa da golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın 79.dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Mehmet’in vuruşu az farkla auta çıktı. 85.dakikada Uğur ile bir pozisyon daha bulan Çerkezköyspor farkı bire indiremedi. İki farklı skoru yakalayan konuk ekip Arnavutköyspor ise kontrollü bir oyun ortaya koyarak gelişen Çerkezköyspor ataklarında hata yapmadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Arnavutköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10