Şentürk ve Irmak ailelerinin düğün mutluluğu

Özel İrmet Hospital'de ambulans şoförü olarak çalışan ve mesleği sayesinde birçok hayatın kurtulmasına vesile olan Selim Şentürk'ün oğlu Erhan Şentürk, önceki gün gerçekleşen

Çerkezköy 13.10.2014 10:09:00 0
Şentürk ve Irmak ailelerinin düğün mutluluğu

MUTLU GÜNLERİNDE GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Selim Şentürk ve eşi Fahriye Şentürk’ün oğulları Erhan Şentürk, hayatını Ayşe Nilgün Irmak-Cafer Irmak çiftinin kızları Nazike Irmak ile birleştirdi. Genç çiftin önceki gün 19.00-24.00 saatleri arasında Beylice Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün merasimine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Şentürk ve Irmak ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

 

NİKAHI VAHAP AKAY KIYDI

Davetliler, düğün salonu girişinde Selim-Fahriye Şentürk ve Ayşe Nilgün-Cafer Irmak çiftleri tarafından karşılandı. Düğün merasimi, genç çiftin nikah töreni ile başladı. Erhan Şentürk ve Nazike Irmak’ın nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini ise Doğukan Kurt ve Esra Küçük yaptı.  

 

MANDALI BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK DİLEDİ

Erhan Şentürk ve Nazike Irmak’ın nikahını kıyan Belediye Başkanı Vahap Akay, evlilik cüzdanını da geline takdim etti. Başkan Vahap Akay, genç çifte takısını taktıktan sonra başka bir düğün merasimine katılmak üzere salondan ayrıldı. Düğüne katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da genç çifte takısını takarak bir ömür boyu mutluluklar diledi. 

 

İLK DANSLARINI ETTİLER

Düğün merasimi genç çiftin ilk danslarını etmelerinin ardından takı merasimi ile devam etti. Davetliler daha sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Fahriye Şentürk ve Ayşe Nilgün-Cafer Irmak, düğün sonunda davetlileri kapıya kadar uğurladı. 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10